Steve Slinky svart svarta Skor Online Madden pucywn777-Böter Skor

Steve Slinky svart svarta Skor Online Madden pucywn777-Böter Skor

Steve Madden Slinky svart svarta Skor Online
Vincent Jay Navy blåa Skor Online
WeSC Off Deck skor blå gråa Skor Online
Wildflower Astypalaia 06 svart svarta Skor Online

Wildflower Eherne vit gråa Skor Online

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Superfit Happy 5 00302 02 svart Kombi svarta Skor Online
Wildflower Karen Offvit vita Skor Online

Wildflower Ogrönon Muschroom bruna Skor Online

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Lost Ink CELINA MID HEEL COURT skor Slip ins med klack nude Mode Dam skor, New Look FLAMENCO Tofflor & inneskor burnt orange Mode Dam skor, Pier One Platåsandaletter rosa guld Mode Dam skor

Wrangler Brava Chan Canvas Tropical Taupe bruna Skor Online

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Vagabond MYA Pumps dark blå Mode Dam skor, HR, Nike Performance DRY - T-shirt med print - indigo force active fuchsia

Xti 26931 beige Skor Online

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Sköna Marie Jonna grå bruna Skor Online

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Xti 32036 Teja röda Skor Online

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Xti 47656 Nude bruna Skor Online

Läs mer

Ämnen: Xti 27822 svart svarta Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Mizuno WAVE BOLT 7 Indoorskor blå jewel vit hawaiian ocean Populära herrskor, rekryteringsprocess

Kurt Geiger Denny Svarta krokodilmönstrade ankelboots med spänne

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

La Sportiva BUSHIDO II Löparskor terräng svart gul Populära herrskor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Scarpa MOJITO Hikingskor rope Populära herrskor

Ämnen: Ted Baker Pumps Eriin Svart Dam, kompetensförsörjning

Lacoste CARNABY EVO skor vit Populära herrskor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Kappa RAVE - Gym- & träningskor - vit

Ämnen: Shepherd Smilla svart gråa Skor Online, Superfit Husky GORE TEX® Ocean blåa Skor Online

Lacoste ZIANE skor grå Mode Dam skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lost Ink MILO CHUNKY FLATFORM skor svart Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Lauren Ralph Lauren Metallic Leather Flats Platta skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Pier One Sandaletter cognac Mode Dam skor
LEMON JELLY CRYSTAL Sandaler vit Mode Dam skor

Lloyd ASPEN skor bianco offvit Populära herrskor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lost Ink FRASER WRAP FLATFORM Espadrillos lemon Mode Dam skor

LOYALTY & FAITH MARS Höga skor vit Populära herrskor

Madden Girl ROONEYY Klassiska stövletter svart Mode Dam skor

Mango Man Brogueing leather blåcher Business

Se alla