DC League Action Figure Justice Batman xdgiky309-Leksaker

DC League Action Figure Justice Batman xdgiky309-Leksaker

DC Justice League Action Batman Figure
LEGO DUPLO - Min första buss 10851
TY - Beanie Boos - Sami Guldfisk 15 cm
Schleich - 41416 Farm World - Sadlad häst med cowboy

LEGO Super Heroes - App-Controlled Batmobile 76112

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Kids Concept Gungräv Edvin
LEGO City - Trubbel med bärgningsbil 60137

Alga Science - Dino Explorer

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: LEGO City - Polisstation 60141, LEGO Harry Potter - Aragogs håla 75950, Pippi Långstrump - Möbelset 2

Alfons Åberg 16 cm

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Clementoni - The Slime Laboratory, HR, LEGO The Movie 70826 - Rex Rex-trema terrängbil

Zuru Mayka - Legotejp Large

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Skrållan - Sara docka äta-väta-docka 40 cm

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Måla bondgårdsdjur i gips 6-pack

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Eva och Adam - En tjej att klicka bort

Läs mer

Ämnen: Sense - Fineliner Twin-tip 20-pack, kompetensbaserad rekrytering, LEGO Super Heroes 76134 - Spiderman Doc Ocks diamantkupp, rekryteringsprocess

Alfons Åberg Mjukisdjur Friends Hej (Stor)

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Traktor XL med släp 55 cm - grön

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Babblarna - Minisar (Bibbi)

Ämnen: LEGO Minecraft - Dödskallearenan 21145, kompetensförsörjning

Playmobil 6847 - Duellerande riddare

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Playmobil Spirit - Luckys pappa och vagn 9477

Ämnen: Kapla byggstavar 1000-box, Djupet - Familjen Nekton Samlarfigurer 4-pack

Playmobil 1.2.3 - Barnkarusell 9379

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

BRIO Builder - 34590 Deluxe Set

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Playmobil City Life - Bröllopsmottagning 9228

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Rapid Speed - Stor röd SUV 38 cm
Kids Concept Klosslastbil (rosa)

Schleich - Horse Club - Pintabianhingst

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Greta grå - Twin Pack - Greta och Rebecka

JaBaDaBaDo - Mobil Moln

Nelson Mini-Bücher 4er Robin Hood 1-4 - - böcker (9783845114224) Bokhandel

Sherif Kelli i Dikij Zapad. Umnaja raskraska - - böcker (9785447129620) Bokhandel

Se alla