Fisher Thomas & Friends Tåg - Marion FP Price Vännerna xdgiky142-Leksaker

Fisher Thomas & Friends Tåg - Marion FP Price Vännerna xdgiky142-Leksaker

Fisher Price Thomas & Vännerna   Friends Tåg - Marion FP
Teamsterz - Bärgare med Street Racer 23 cm
Shopkins - Chef Club S6 - Mega Pack
Galt - Water Magic Målarbok (Bondgård)

Kärnan - Nella Riddarprinsessan - Pysselbok

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

NatureZOO Bläckfisk Mjukdjur Blå
Pokémon Toss ´N Pop - Rowlet & Poke Ball

Beta Pedagog - Kassaapparat

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Rice Happy Day Tårtdekoration, NatureZOO Ekologisk Kanin Mjukdjur Grå, Elodie Details Dot Blinkie

Micki Kastrullset i metall

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Design Letters The Little Memory Book Blå, HR, Babblarna 12 bitar Pussel Babblarna på utflykt

Bamse - Träpussel 6 bitar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Disney Frozen Trehjuling Be Move

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Sylvanian Families - Skolkamrater

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Magic Sand - Box med tillbehör 1 5 kg - Blå

Läs mer

Ämnen: Manhattan Toy Skwish Classic, kompetensbaserad rekrytering, Nerf N'strike Elite Dart Refill 12 -pack, rekryteringsprocess

Kärnan - Gosiga djur Pekbok

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Clementoni - Pussel SuperFärgs - Disney Peter Pan 104-bitar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Elite Toys Mercedes Benz Trampbil 300 SL

Ämnen: Play Infraröd Robot 30 cm, kompetensförsörjning

Bush Baby World - Sleepy Pod med Bush Baby (Vit rosa)

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Compound King Yo-Cup Mix and Mash Slime Fruity

Ämnen: Sebra Crochet Teddybear Panny, LEGO DUPLO - Stor Grön Byggplatta 2304

Harry Potter - Hermione Granger 25 cm

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

BRIO Builder - 34586 Byggsats för nybörjare

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Melissa & Doug - Köksaccessoarer i trä

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

My Girl - Smink- och frisyrhuvud
Alga Science - Bubble Maker Lab

My I R - Master Robot 35 cm - Svart

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Fisher-Price - Jumperoo hoppstol

Sylvanian Families Town - Stort varuhus

Teddykompaniet - Teddy Heaters - Kanin 35 cm

Byggare Bob - Verktygsset 7 delar

Se alla