Playmobil City Action Polisbil med ljus - - xdgiky975-Leksaker

Playmobil City Action Polisbil med ljus - - xdgiky975-Leksaker

Playmobil - City Action - Polisbil med ljus
Dickie Toys - Räddningshelikopter med ljud och ljus
Teddykompaniet - Softies häst - Hasse 28 cm
Franck & Fischer speldosa Else (Grå)

Maks i pechene - - böcker (9785917594729) Bokhandel

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Our Generation - Shoppingkläder
Turtle Splash Countdown at the Pond - Cathryn Falwell Cathryn Falwell - böcker (9780061429279) Bokhandel

Erstes Lernen. Spielzeug - - böcker (9783831024247) Bokhandel

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Maileg - Big brödher mouse in box, Maileg - Clothes Rack - guld incl. 3 hangers, Kärnan - Om du någonsin möter en kalashörning

Printsessa. Raskraska - Korneeva Olga - böcker (9785378021130) Bokhandel

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Beskrivning

Var redo för vilken nödsituation som helst med denna polisbil från Playmobil. När ett samtal kommer in är det bara att sätta på polisbilens lysen så du snabbt kan köra till platsen. Glöm inte att öppna bakluckan och kolla att all utrustning är med innan ni åker. För att poliserna ska kunna köra iväg är det bara att lyfta på bilens tak och placera dom i sina säten. 

I detta set fi

Läs mer

Ämnen: Teddykompaniet - Diinglisar - Bitleksak vagnhänge Kanin, HR, Totte & Emma Totte bygger

1 2 3 Patitos - Kidsbooks - böcker (9781628853162) Bokhandel

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Squishable - Sea Turtle 38 cm

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Meine Freundinnen und Freunde - Pferdefreunde - - böcker (9783815780251) Bokhandel

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Ib slukker en brannmann - Peter Nordahl - böcker (9788202624736) Bokhandel

Läs mer

Ämnen: STIGA - Air Scooter 12 (Svart), kompetensbaserad rekrytering, Nordic Hoj - Bamse Springcykel, rekryteringsprocess

I Can Play Piano - - böcker (9782924786017) Bokhandel

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Mein Tiergarten Schönbrunn - - böcker (9783761624852) Bokhandel

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Aqua Kidz - Vattenpistol rosa haj

Ämnen: STIGA - POP Spinny Pingisbollar 6-pack, kompetensförsörjning

Milet Mini Picture Dictionary - Sedat Turhan Sally (ILT) Hagin Sedat Turhan - böcker (9781840593761) Bokhandel

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

OK Baby Cykelhjälm (Nyckelpiga)

Ämnen: PLAY - Brandbil Mini, STIGA - SnowRider (Lime)

Bears in the night - Jan Berenstain - pocket (9780001712713) Bokhandel

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Nerf - N-Strike Mega Accustrike Dart Refill

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Fantorangens myldrebok - Ksenia Movafagh - böcker (9788281782846) Bokhandel

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

PUKY - Trehjuling CAT 1S (rosa kiwi)
Dig - Andrea Zimmerman David Clemesha Marc (ILT) rosanthal - böcker (9780544173880) Bokhandel

Jungle Kids - Ines Caraveaux - böcker (9781490760759) Bokhandel

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Der Maulwurf und die Zauberkugeln - - pocket (9783896035011) Bokhandel

Filimonovskaja igrushka. Raskraska - - böcker (9785978006780) Bokhandel

The Confused Kangaroo - Emma R. McNally - böcker (9780993000584) Bokhandel

Bear Takes a Trip - Stella svartstone - böcker (9781846867569) Bokhandel

Se alla