Rätt Start Elefant Blå Snuttefiltskompis xdgiky809-Leksaker

Rätt Start Elefant Blå Snuttefiltskompis xdgiky809-Leksaker

Rätt Start Snuttefiltskompis  Elefant  Blå
Sylvanian Families - Babybadset
K'nex - Power & Play - Motorized Building set
Babblarna - Skallra (Dadda)

Transformers - Energon Igniters Speed Series Optimus Prime

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Syma - Helikopter S5 Speed
B.Toys - Spinaroos - Byggklossar 75 st

Totte & Emma Totte & Emma känner

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Kids Concept Pussel ABC, Cam Cam Bäddset till Docksäng (Pressed Leaves rosa), BIG Bobby Car - Mercedes Benz AMG GT

Our Generation Docktillbehör - Musikinstrument

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Beskrivning

Frakt & Retur

Mjuk och mysig snuttefiltskompis, en bra första leksak till din bebis och ett givet sällskap i barnvagnen. Snuttefilten är tillverkad i supermjuk polyester-plysch och har ett litet gosedjur fäst i ett av hörnen. Filten är liten, lätt att ta med sig och perfekt som tröst eller distraktionsmedel för trötta eller ledsna barn. Filten tvättas lätt i tvättmaskin i 40 grader.

Mått: 30 x30 cm

Material: Polyester
  • Artikelnummer213728
  • MaterialPolyester
  • ÅlderOne Size

Läs mer

Ämnen: Kids Concept Hammarbänk Neo, HR, Melissa & Doug - Stämpelset

The Forever Tree - Tereasa Surratt kvinnor Lukas Nicola Slater - böcker (9780553523935) Bokhandel

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Teddykompaniet - Sittande Häst 20 cm

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Thomas & Friends Busy Engines Lift-the-Flap Book - - böcker (9781405290111) Bokhandel

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

You Can Count on Us - gulden Books - böcker (9780385375214) Bokhandel

Läs mer

Ämnen: My Little Pony - rosaie Pie Twinkle - 30 cm, kompetensbaserad rekrytering, Le Toy Van - Piratskepp Balanslek, rekryteringsprocess

Entdecke unsere Welt - Der Wald - - böcker (9783849460501) Bokhandel

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Tubas - Bob Temple - böcker (9781503831940) Bokhandel

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Glittrande Mjukisdrake Vit 30 cm

Ämnen: LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V, kompetensförsörjning

Paw Patrol Lift A Flap Sound Book - - böcker (9781503731462) Bokhandel

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

JaBaDaBaDo - Speldosa stjärna blå

Ämnen: Barbie - Dreamtopia Fairy Doll, Our Generation - Foodtruck

Thomas The Tank Engine Funny Faces Sticker Book - - böcker (9781405251396) Bokhandel

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Bunnies - Hängande kaninkompis - Vit

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Baby Pets Play - Nina Caniac - böcker (9782733821534) Bokhandel

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Transformers - Studio Series - Barricade Deluxe Class
Der Bedrohte Land - Heath Kessler Brad Antin - böcker (9781493650262) Bokhandel

Hoppe hoppe Reiter - Ingeborg Meyer-Rey - böcker (9783407770967) Bokhandel

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Thomas' Wonderful Word Book - - böcker (9781405220088) Bokhandel

Moja pervaja entsiklopedija. Zhivotnye - - böcker (9785919826163) Bokhandel

Thomas går ut - Gunilla Wolde - böcker (9788203245244) Bokhandel

Elmer and the Whales - David McKee - pocket (9781783441020) Bokhandel

Se alla