Teddykompaniet Diinglisar Speldosa Ko Teddykompaniet xdgiky642-Leksaker

Teddykompaniet Diinglisar Speldosa Ko Teddykompaniet xdgiky642-Leksaker

Teddykompaniet Teddykompaniet  Diinglisar  Speldosa  Ko
Eva och Adam - En tjej att klicka bort
Ben 10 - Omnitrix Deluxe
Melissa and Doug - Köksrödskap i metall - 7 st

Mini Mommy - Docklift 35 cm rosa

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Disney Frozen Small Doll Deluxe Ice Castle
Melissa & Doug - Shoppingvagn

Stadens Hjältar - Figurset

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Barnservis i Bambu (Bi), NG Baby Sovpöl Woods & Fairytales (Fairytale Petrol), Hape - Vaggande pingvin

Clementoni - Pussel SuperFärgs - Disney Minnie 104-bitar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Beskrivning

Frakt & Retur

Mjukt klingande speldosa som nattar babyn. Detta är Kossan!
  • ArtikelnummerN-1160
  • Säkerhet
  • ÅlderOneSize

Läs mer

Ämnen: Grön Toys - Vattenkanna, HR, Kids Concept Ringskallra Edvin (Räv)

TY - Beanie Boos - Beaks Toucan Bird 15 cm

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

LEGO Star Wars - Jakku Quadjumper 75178

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

MaMaMeMo - Motorsåg i trä

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Dickie Toys - Räddningshelikopter med ljud och ljus

Läs mer

Ämnen: Melissa and Doug - Överraskningsbräda med lås, kompetensbaserad rekrytering, Mumin - Muminhus Mini Lilla My, rekryteringsprocess

Svart and Decker - Motorsåg

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Paw Patrol - Pirate - Air Patroller

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Teddykompaniet - Teddy Baby Big Ears Babygym (Kanin)

Ämnen: Clementoni - Brandbil med svenskt tal, kompetensförsörjning

The Far Corners - Elaine Gartner - böcker (9781534634817) Bokhandel

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Hape - Stort leksakskök

Ämnen: Cam Cam Bäddset till Docksäng (Svan), Playmobil 1.2.3 - Hästvagn 9390

Gorgeous Geckos - Rebecca Johnson - böcker (9781508193593) Bokhandel

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Baby Alive - Snackin' Treats Baby (Blonde Curly Hair)

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Where the Forest Meets the Sea - Jeannie Baker Jeannie Baker - böcker (9780688063634) Bokhandel

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

ByASTRUP - Dockkläder - Romper blå Knit 40-45 cm
My Wounded Island - Jacques Pasquet Marion Arbona - böcker (9781459815650) Bokhandel

Mein erstes Soundbuch. Tiere auf dem Bauernhof - - böcker (9788854039711) Bokhandel

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Ostseeangst - Eva Almstädt - pocket (9783404178216) Bokhandel

Mein Insel-Wimmelbuch Norderney - - böcker (9783981390766) Bokhandel

Das Zimmer des Löwen - Adrien Parlange - böcker (9783958780194) Bokhandel

Erstes Lernen. Traktor Bagger Laster - - böcker (9783831025060) Bokhandel

Se alla