Pippi Docka cm Långstrump 18 xdgiky475-Leksaker

Pippi Docka cm Långstrump 18 xdgiky475-Leksaker

Pippi Långstrump Docka  18 cm
Magic Sand - Box med tillbehör 1 5 kg - Blå
Martinex Play - Mjuk modellera 8 färger
Teamsterz - 3 våningsgarage med 5 bilar 47 cm

Clementoni - MAXI Pussel SuperFärgs - Disney Classic Friends 24-bitar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

BRIO World - 33918 Smart Tech verkstad
Sylvanian Families - Möbler till barnens sovrum

Clementoni - MAXI Pussel SuperFärgs - Disney Frozen Olaf's Frozen Adventure 60-bitar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Playmobil Dinos - Motocrosscykel med raptor 9431, Fingerlings - Panda svart vit, Quercetti - Peggar Refill 200 st

Manhattan Toys - Skwish Pastell

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Schleich - 13819 Horse Club - Lipizzanersto, HR, Ready2Robot Battle Pack - Double Trouble

JaBaDaBaDo - Xylofon rosa

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Bukowski Mamma Giraffe

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Playmobil Super 4 9001 - Alex med drake

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Sylvanian Families - Babybadset

Läs mer

Ämnen: Pippi Långstrump Börs Navy, kompetensbaserad rekrytering, Vilac - Fiskespel Havet, rekryteringsprocess

PlanToys - Kycklingens racerbil

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Educa - Kids Garden jordgubbar mynta och basilika

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Star Wars - E8 Force Link - DJ (Canto Bight)

Ämnen: LEGO BrickHeadz - Owen & blå 41614, kompetensförsörjning

EZee Beads - Vattenpärlor Startset

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Our Generation - Amelia Forskare 46 cm

Ämnen: Zapf Creation - Baby Annabell Milk Bottle, Kärnan - Emma - Målarbok

MaMaMeMo - Bricka med Teservis

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Our Generation - Lily Anna 46 cm

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Alfons Åberg - Här är Alfons - Tygbok

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Helena Bross - Skoj med English och Klass 1b
Louanne Pig in the Mysterious Valentine 2nd Edition - Nancy Carlson - böcker (9781575057224) Bokhandel

Miffy's Day Sticker Activity Book - Simon & Schuster UK - böcker (9781471120749) Bokhandel

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Tassen på landet - Eric Hill - böcker (9788202111298) Bokhandel

Buck Wilder's Animal Wisdom - Timothy Smith - böcker (9780964379374) Bokhandel

Baa Baa svart Sheep - - böcker (9781904550013) Bokhandel

Maxi-Pixi Nr. 259 VE 5 Leo Lausemaus will nicht zum Arzt - Anna Casalis - böcker (9783551049544) Bokhandel

Se alla