Edc by Esprit DIPDYESTRIP - med print - navy Herrkläder T-shirt xdefjm3309-Herrkläder

Edc by Esprit DIPDYESTRIP - med print - navy Herrkläder T-shirt xdefjm3309-Herrkläder

Edc by Esprit DIPDYESTRIP - T-shirt med print - navy Herrkläder
Minimum JAY - Skjorta - vit Herrkläder
Mustang OREGON - Jeans straight leg - dark rinsed Herrkläder
New Balance ACCELERATE - Funktionströja - svart Herrkläder

New Look SMART TIPPED - T-shirt med print - vit Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Hunkemöller BRANDED TEE - T-shirt med print - peachy keen Bra att bära bekvämt Träningskläder
Nike Performance COURT ESSENTIALS CREW - Träningssockor - oxygen lila Herrkläder

Nike Performance DRY ACADEMY SHORT - Träningsshorts - obsidian vit Träningskläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Icebreaker Träningssockor - fathom heather Träningskläder, Icepeak LAMBERT - Träningsshorts - dunkel olivgrön Herrkläder, Icepeak RIPA - Täckbyxor - svart Herrkläder

Nike Performance DRY TEE CULTURE CLASH - T-shirt med print - vit Träningskläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: INDICODE JEANS GRAHAM - Kofta - raven Herrkläder, HR, INDICODE JEANS MAXIME - Stickad tröja - light grå Herrkläder

Nike Performance GYM ELASTIC BRA - Sport-bh - indigo force atmosphere grå vit svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

INDICODE JEANS VENEDIG PLUS - Tygbyxor - navy Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Nike Performance PANT - Träningsbyxor - svart Träningskläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Nike Performance SUPERSET - T-shirt med print - svart vit Herrkläder

Läs mer

Ämnen: J.CREW MENS STRETCH OXFORD SLIM FIT - Skjorta - vit Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, J.LINDEBERG AELLO - Funktionströja - dark grå Träningskläder, rekryteringsprocess

Nike Performance VOLLEY - Surfshorts - hyper royal Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Nike Sportswear GYM HOODIE PLUS - Luvtröja - anthracite sail Bra att bära bekvämt Träningskläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

J.LINDEBERG JARVIS JACKET BRUSHED FIELDSENSOR - Träningsjacka - navy Träningskläder

Ämnen: J.LINDEBERG M PETR - Piké - vit Herrkläder, kompetensförsörjning

Nike Sportswear TEE SUNSET PALM - T-shirt med print - vit Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

J.LINDEBERG RILEY - T-shirt med print - sharp grön Träningskläder

Ämnen: J.LINDEBERG TOUR TECH - Piké - svart Träningskläder, J.LINDEBERG VENT - Träningsshorts - vit Träningskläder

Only & Sons MATT LONGY STRIPE TEE - T-shirt med print - mottled light grå Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Jack & Jones JACK & JONES - Huvtröja med dragkedja - svart Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Only & Sons ONSWAYNE STRIPED SHIRT - Skjorta - cranberry Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Jack & Jones JCOLIME TEE CREW NECK - T-shirt med print - vit Herrkläder
Onzie MOMENTUM MIDI - Tights - chalkboard Bra att bära bekvämt Träningskläder

Pearl Izumi ESCAPE QUEST SPLICE SHORT - Tights - svart smoked pearl Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Petrol Industries Stickad tröja - steal Herrkläder

Pier One Jeans straight leg - rinsed Herrkläder

Pier One Skjorta - navy Herrkläder

PLUS EIGHTEEN Sweatshirt - ecru Herrkläder

Se alla