CLOSED SHORT SLEEVE - soft sky Herrkläder Piké - xdefjm3142-Herrkläder

CLOSED SHORT SLEEVE - soft sky Herrkläder Piké - xdefjm3142-Herrkläder

CLOSED SHORT SLEEVE - Piké - soft sky Herrkläder
Lyle & Scott SUMMER OVERSHIRT - Skjorta - light blå Herrkläder
Mango ANUSKA - Skjorta - röd Herrkläder
Mango PARröd - Skjorta - svart Herrkläder

Marc O'Polo SCOTT SHAPED FIT - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Good For Nothing BASIC LOGO CARRIER - T-shirt - bas - khaki Herrkläder
Massimo Dutti MIT TASCHEN LIMITED EDITION - Skjorta - blå Herrkläder

Merc BRIGHTON - T-shirt med print - navy Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Gore Wear Tights - svart röd Herrkläder, Guess A AP ROCKY - T-shirt med print - vit and tulip röd Herrkläder, Guess DERREN - Sweatshirt - jet svart a996 Herrkläder

Napapijri The Tribe SELE - T-shirt med print - cherry röd Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Haglöfs ESKER - Hardshelljacka - true svart Träningskläder, HR, Hanro FANCY - Boxershorts - light blå Herrkläder

New Look SPRING - Bomberjacka - light grå Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Helly Hansen LOGO HOODIE - Luvtröja - grå melange Träningskläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Nike Performance CREW TOP - Sweatshirt - rosa foam vit Träningskläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Nike Performance DRY CLASSIC - Träningsshorts - svart anthracite vit Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Houdini CRUX - Friluftsshorts - last round röd Träningskläder, kompetensbaserad rekrytering, HUF HUF X POPEYE CLASSIC TEE - T-shirt med print - cream Herrkläder, rekryteringsprocess

Nike Performance DRY SUIT - Träningsset - svart vit Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Nike Performance EVERYDAY CUSH CREW 3 PACK - Träningssockor - svart vit Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

HUGO ELISHA - Kostymskjorta - röd Herrkläder

Ämnen: HUGO GRENADA - Surfshorts - open grön Herrkläder, kompetensförsörjning

Nike Performance JACKET - Träningsjacka - svart vit Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Hummel HMLGO - Sweatshirt - grå melange Träningskläder

Ämnen: Hummel WINSTON - T-shirt med print - svart iris Herrkläder, Icebreaker SPRITE RACERBACK BRA - Sport-bh - gritstone heather Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nike Performance Träningsshorts - monsoon blå svart Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

INDICODE JEANS KADEN HOLES - Jeansshorts - svart Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Nike Sportswear CLUB TANK - Linne - svart Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

IZOD PERFORMANCE - Piké - vit Herrkläder
Nike Sportswear TEE CAMO - T-shirt med print - vit cool grå anthracite svart Herrkläder

Obey Clothing SOUNDSYSTEM - T-shirt med print - vit Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Only & Sons Långärmad tröja - dress blås Herrkläder

Only & Sons ONSWF CANNES SOLID SHIRT - Skjorta - vit Herrkläder

Original Penguin LOGO STAMP PRINT TEE - T-shirt med print - dark sapphire Herrkläder

Pepe Jeans svartBURN WASHED - Shorts - sandstorm Herrkläder

Se alla