Cross Sportswear STRIPE SKORT - Sportkjol - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder xdefjm309-Träningskläder

Cross Sportswear STRIPE SKORT - Sportkjol - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder xdefjm309-Träningskläder

Cross Sportswear STRIPE SKORT - Sportkjol - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Teddy Smith SYTRO - Shorts - lunaire Herrkläder
The North Face Outdoorjacka - svart Träningskläder
Tiffosi Tygbyxor - grå Herrkläder

Urban Classics OLDSCHOOL COLLEGE JACKET - Tunn jacka - svart vit Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Jack & Jones JORPOPPI CREW NECK - Stickad tröja - total eclipse Herrkläder
WeSC TANK - Linne - camping grön Herrkläder

YOURTURN 5 PACK - Strumpor - svart Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones JPRMARK CREW NECK - Stickad tröja - plum perfect Herrkläder, Jack & Jones PREMIUM JPRDEAN - Stickad tröja - tradewinds Herrkläder, Jack & Jones PREMIUM JPRSEBASTIAN GRANDDAD - Långärmad tröja - navy blazer melange Herrkläder

Adidas Originals OUTLINE TEE - T-shirt med print - mottled grå Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Jack´s Sportswear ROLL EDGE ACID - Stickad tröja - army Herrkläder, HR, Jan Vanderstorm NAATAN - Träningsbyxor - khaki melange Herrkläder

Adidas Performance BOS TEE - T-shirt med print - medium grå heather svart Träningskläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Jordan TEE - T-shirt med print - vit Träningskläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Adidas Performance CORE18 - Funktionströja - svart vit Träningskläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Adidas Performance Huvtröja med dragkedja - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Läs mer

Ämnen: Kempa CORE 2.0 MODERN PANTS - Träningsbyxor - svart Träningskläder, kompetensbaserad rekrytering, Kempa CURVE - Träningsshorts - svart vit Träningskläder, rekryteringsprocess

Adidas Performance SQUADRA 17 JERSEY - Teamwear - svart Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Adidas Performance TERREX ASCEND - Funktionströja - legend ink Träningskläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Kitaro T-shirt - bas - navy Herrkläder

Ämnen: K-SWISS HYPERCOURT EXPRESS - Träningsshorts - navy Herrkläder, kompetensförsörjning

Alpha Industries BASIC - T-shirt med print - alpha orange Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Lacoste Sport herrar - T-shirt med print - light blå blå Träningskläder

Ämnen: Lacoste Surfshorts - dark röd Herrkläder, Lee LONGSHAPE TEE - T-shirt - bas - bright vit Herrkläder

ASICS PED SOCK 3 PACK - Ankelsockor - vit Träningskläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lindbergh SPACE DYED - Kofta - navy mix Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Benetton Väst - svart Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Luhta ELEONOORA - Huvtröja med dragkedja - weiss Bra att bära bekvämt Träningskläder
Bershka Shorts - grön Herrkläder

Björn Borg BERNY TEE - T-shirt med print - aruba blå Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Blend Sweatshirt - röd Herrkläder

BOSS PASSENGER - Piké - light pastel grön Herrkläder

BOSS THORNFISH - Surfshorts - bright röd Herrkläder

Burton Menswear London 2 PACK TEE - Långärmad tröja - khaki Herrkläder

Se alla