Cars BRAGA - - army Herrkläder Jeans Träningsbyxor xdefjm2975-Herrkläder

Cars BRAGA - - army Herrkläder Jeans Träningsbyxor xdefjm2975-Herrkläder

Cars Jeans BRAGA - Träningsbyxor - army Herrkläder
Lacoste Sport Funktionströja - medway marine vit Herrkläder
Lacoste Sport Träningsbyxor - platinium Herrkläder
Lee Skjorta - vit Herrkläder

Lindbergh Piké - navy Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Fila 6 PACK - Strumpor - svart Herrkläder
Lyle & Scott BRETON STRIPE JUMPER - Stickad tröja - snow vit Herrkläder

Lyle & Scott RINGER - T-shirt - bas - alpine grön navy Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Fila LIAM CREW - Sweatshirt - svart Träningskläder, Fila MOA BRA - Sport-bh - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder, Fila PIRO - Funktionströja - vit Herrkläder

Mango OYSTER - Tygbyxor - Cream vit Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Fila TIM - T-shirt med print - vit peacaoat blå Herrkläder, HR, Fila WANDA GYM - Tights - svart shady glade Bra att bära bekvämt Träningskläder

Marc O'Polo SHORT SLEEVE - Piké - light blå Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Fox Racing HELLION PREMIUM TEE - T-shirt med print - navy Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Massimo Dutti Piké - röd Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Minimum JAY - Skjorta - vit Herrkläder

Läs mer

Ämnen: GANT LOCK UP - T-shirt med print - evening blå Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, GANT SOLID - T-shirt - bas - vit Herrkläder, rekryteringsprocess

Napapijri BENOS CREW - Sweatshirt - svart Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

New Balance SPEED JACQUARD SHORTSLEEVE - T-shirt med print - mottled blå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

GAP ORIG ARCH - T-shirt med print - true svart Herrkläder

Ämnen: GAP SLIM PANT - Tygbyxor - tapestry navy Herrkläder, kompetensförsörjning

Nike Performance ARTIST LONG SLEEVES DFC GRAPHIC NATHAN BELL - Funktionströja - sail Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Glorious Gangsta CHANGA - Sweatshirt - vit Herrkläder

Ämnen: gulden Equation VILLA - T-shirt med print - svart stone Herrkläder, Gore Wear C3 OPTILINE MITTELLANG - Träningssockor - graphite grå svart Herrkläder

Nike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - active fuchsia oil grå Träningskläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Haglöfs L.I.M COMP JACKET kvinnor - Hardshelljacka - blossom grön haze Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Nike Performance DRY TOP SS TRANSCEND YOGA - T-shirt - bas - mineral spruce svart Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

HKT CREW - Sweatshirt - creme Herrkläder
Nike Performance ICON CLASH GRAPHIC NIKE PRO 7 8 - Tights - gunsmoke heather anthracite vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nike Performance RETRO - Vindjacka - svart university guld Träningskläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Nike Performance Träningsshorts - svart Herrkläder

Nike Sportswear CLUB TEE - T-shirt - bas - gul Herrkläder

Nike Sportswear TEE JUST DO IT - T-shirt med print - vit svart Herrkläder

ODLO Löparjacka - ensign blå Träningskläder

Se alla