BOSS - Surfshorts medium blå Herrkläder PIKE - xdefjm2809-Herrkläder

BOSS - Surfshorts medium blå Herrkläder PIKE - xdefjm2809-Herrkläder

BOSS PIKE - Surfshorts - medium blå Herrkläder
Jordan ICON TEE - T-shirt med print - svart vit Herrkläder
Jordan TEE AIR - T-shirt med print - svart Herrkläder
Kappa SERTUM - Sweatshirt - grå melange Herrkläder

Key Largo SODA - T-shirt - bas - grön Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Ellesse CAFONE - Träningsshorts - navy Träningskläder
Knowledge Cotton Apparel SHORT SLEEVED SHIRT - Skjorta - total eclipse Herrkläder

Lacoste Piké - ibiza Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Ellesse MEZAROS - Surfshorts - vit Herrkläder, Ellesse NOLI - Träningsbyxor - light blå Herrkläder, Ellesse PRADO TEE - T-shirt med print - light gul Herrkläder

Lee RINGER - T-shirt med print - tawny port Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Emporio Armani THONG - Briefs - navy blå Herrkläder, HR, Esprit BASIC - Stickad tröja - dark blå Herrkläder

Lindbergh Skjorta - svart Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Esprit DYNAMIC - Jeansshorts - blå medium wash Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Lyle & Scott CREW - Stickad tröja - burgundy Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Lyle & Scott SUMMER OVERSHIRT - Skjorta - light blå Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Esprit SOL - Skjorta - bright blå Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Esprit T-shirt med print - grön Herrkläder, rekryteringsprocess

Mango CHAMBRE - Skjorta - light blå Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Mango TINOS - Shorts - royal blå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Falke COOL KICK - Ankelsockor - svart Herrkläder

Ämnen: Falke RUN ERGO - Strumpor - vit Herrkläder, kompetensförsörjning

Massimo Dutti join life - Strumpor - dark grå Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Farah GROVES - T-shirt med print - deep svart Herrkläder

Ämnen: Farah Tygbyxor - tobacco Herrkläder, Fila HOBIE - Surfshorts - bright vit Herrkläder

Mustang HORSE TEE - T-shirt med print - dress blås Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Fila TREY - T-shirt med print - vit peacoat blå Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

New Balance CAPTIVATE HOODIE - Luvtröja - grön Bra att bära bekvämt Träningskläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Fruit of the Loom MENS CLASSIC HOODED LARGE CLUSTER FRONT - Luvtröja - gul Herrkläder
Nike Performance AIR - T-shirt med print - night maroon vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nike Performance DRY ACADEMY - Funktionströja - guava ice Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Nike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - svart metalic hematite Träningskläder

Nike Performance ELITE CREW - Träningssockor - svart vit vit Herrkläder

Nike Performance INDY LIGHT BRA - Sport-bh - ember glow svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nike Performance SHORT - Träningsshorts - svart vit Herrkläder

Se alla