Bershka Jeans - blå Herrkläder relaxed fit xdefjm2642-Herrkläder

Bershka Jeans - blå Herrkläder relaxed fit xdefjm2642-Herrkläder

Bershka Jeans relaxed fit - blå Herrkläder
Jack & Jones Sweatshirt - navy blazer Herrkläder
Jack Wolfskin MEN - Piké - night blå Herrkläder
James Perse CREW LIGHTWEIGHT - T-shirt - bas - vit Herrkläder

Jan Vanderstorm TROLS - Piké - dark blå Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Columbia TITAN ULTRA™ RUNNING TANK - Funktionströja - deep lagoon zinc Herrkläder
JOOP Jeans ALEX - T-shirt med print - grå Herrkläder

Jordan BASKETBALL SHORT - Träningsshorts - vit gym röd svart Träningskläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Converse STAR CHEVRON TEE - T-shirt med print - dark burgundy Herrkläder, Cotton On ROLLER - Jeansshorts - rigid idaho blå Herrkläder, Craft COOL SUPERLIGHT SLEVELESS - Linne - vit Herrkläder

Kappa Egrön 6 PACK - Träningssockor - grå melange Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DC skor RIPSTOP CARGO - Shorts - khaki Herrkläder, HR, Diadora JACKET CORE - Huvtröja med dragkedja - svart Herrkläder

Key Largo VINCE - Stickad tröja - dark grå melange Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Dickies HORSEskor TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Kronstadt DEAN - Skjorta - grå Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Lacoste Sport Funktionströja - medway marine vit Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Diesel T-FONTY-YB T-SHIRT - Luvtröja - petrol Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Diesel UMLT-WILLY SWEAT-SHIRT - Sweatshirt - svart Herrkläder, rekryteringsprocess

Lacoste T-shirt - bas - aquarium Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Les Deux ENCORE - T-shirt med print - svart Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

EA7 Emporio Armani SEA WORLD CBLOCK BOXER - Surfshorts - blå tango röd Herrkläder

Ämnen: Edc by Esprit BLOCK TEE - T-shirt med print - navy Herrkläder, kompetensförsörjning

LTB JONAS - Jeans slim fit - alroy wash Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Edwin JAPANESE SUN - T-shirt med print - svart Herrkläder

Ämnen: Ellesse AVICO - Träningsbyxor - light gul Herrkläder, Ellesse GOTTERO - Luvtröja - ath grå Herrkläder

Mammut ULTIMATE HOODED JACKET kvinnor - Softshelljacka - candy Bra att bära bekvämt Träningskläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Esprit BASIC - Stickad tröja - off vit Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Mango ROMA - Tygbyxor - beige Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Esprit NEW ICON - T-shirt med print - petrol blå Herrkläder
Marshall Artist SIREN HOOD - Luvtröja - svart Herrkläder

Mavi JAMES - Jeans slim fit - grå ultra move Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Mustang BASIC - T-shirt med print - cloud dancer Herrkläder

New Balance CAPTIVATE KEYHOLE TANK - Funktionströja - lila Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nike Performance ARTIST DFC GRAPHIC NATHAN BELL - T-shirt med print - rosa foam Herrkläder

Nike Performance DRY ACADEMY PANT SUMMER - Träningsbyxor - monsoon blå armory blå hyper crimson Herrkläder

Se alla