Adidas Performance TERREX ASCEND - - medium grå heather Träningskläder Funktionströja xdefjm2475-Träningskläder

Adidas Performance TERREX ASCEND - - medium grå heather Träningskläder Funktionströja xdefjm2475-Träningskläder

Adidas Performance TERREX ASCEND - Funktionströja - medium grå heather Träningskläder
Jack & Jones JORTATE CREW NECK - Stickad tröja - total eclipse Herrkläder
Jack & Jones NOOS - T-shirt - bas - light grå melange Herrkläder
Jack & Jones PREMIUM JPRLOGO - Skjorta - sedona sage Herrkläder

Jack & Jones PREMIUM Skjorta - estate blå Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Casual Friday Stickad tröja - wine Herrkläder
Jack & Jones REGULAR FIT - T-shirt med print - maritime blå Herrkläder

Jack & Jones Surfshorts - svart Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: CELIO NOLINT - Tygbyxor - beige Herrkläder, Champion 6 PACK - Ankelsockor - grå vit svart Träningskläder, Champion ANKLE TUBE SPORTS SOCKS - Strumpor - vit röd Herrkläder

James Perse CREW - T-shirt - bas - fig Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Champion CREWNECK - T-shirt med print - dark blå Herrkläder, HR, Champion CREWNECK - Sweatshirt - blå Träningskläder

Jan Vanderstorm VINNAN - Piké - svart Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Champion ELASTIC CUFF PANTS - Träningsbyxor - grå Träningskläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

JOOP Jeans BEEKE - Piké - navy Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Jordan ICON TEE - T-shirt med print - svart vit Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Champion Reverse Weave CREWNECK - T-shirt med print - svart Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Champion Reverse Weave WEAVE BRUSHED - Sweatshirt - grå Herrkläder, rekryteringsprocess

Jordan Träningsshorts - vit svart vit Träningskläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

KariTraa VILDE - Tights - dove Bra att bära bekvämt Träningskläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Chasin' BASAL - Stickad tröja - svart Herrkläder

Ämnen: Cheap Monday UNI TEE SPEECH LOGO - T-shirt med print - solar gul Herrkläder, kompetensförsörjning

KIOMI Slips - rosa Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Columbia CASCADE RIDGE - Softshelljacka - svart Träningskläder

Ämnen: Columbia SOUTH CANYON LINED JACKET - Vinterjacka - shark Träningskläder, Converse STAR CHEVRON - Luvtröja - vit Herrkläder

Lacoste Sport TENNIS - Träningsshorts - pitch Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Diadora BERMUDA MICRO - Träningsshorts - optical vit Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Lee T-shirt med print - vit Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Dickies SACRAMENTO - Skjorta - röd Herrkläder
Lotto ATHLETICA TEE - T-shirt med print - nectar gul Bra att bära bekvämt Träningskläder

Lyle & Scott LOGO - T-shirt med print - navy Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Mammut T-shirt med print - galaxy Herrkläder

Mango SANDAY - Kavaj - navy blå Herrkläder

Massimo Dutti Jeans slim fit - brun Herrkläder

Mennace PANELLED TEE - T-shirt med print - navy Herrkläder

Se alla