Adidas Originals TREFOIL Linne - svart Herrkläder - TANK xdefjm2309-Herrkläder

Adidas Originals TREFOIL Linne - svart Herrkläder - TANK xdefjm2309-Herrkläder

Adidas Originals TREFOIL TANK - Linne - svart Herrkläder
Jack & Jones JCOFALCON JACKET - Tunn jacka - wild dove Herrkläder
Jack & Jones JCOSTANFORD CAMP - Stickad tröja - dark blå Herrkläder
Jack & Jones JJEDESERT - Bomberjacka - beige Herrkläder

Jack & Jones JJI CALI SWIM - Surfshorts - capulet olive Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

BOSS TEEONIC - T-shirt med print - navy Herrkläder
Jack & Jones JORBIRCH TANK TOP - Linne - svart Herrkläder

Jack & Jones JORPINSTRIPE TEE CREW NECK - T-shirt med print - total eclipse Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: BOSS UNI 2 PACK - Strumpor - medium beige Herrkläder, Brave Soul HERMES - Stickad tröja - dark charcoal marl grå marl Herrkläder, Brave Soul TRAIL - Vinterjacka - svart Herrkläder

Jack & Jones PREMIUM JPRLIAM SLIM FIT - Piké - navy blazer Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Bugatti NEVADA - Tygbyxor - anthra Herrkläder, HR, Burton Menswear London 2 PACK - Träningsbyxor - navy khaki Herrkläder

Jack & Jones PREMIUM Skjorta - kombu grön Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Burton Menswear London RAGLAN BASIC 2 PACK - Långärmad tröja - navy burgundy Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Jack & Jones Shorts - blå surf Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Jack & Jones Sweatshirt - navy blazer Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Camano SOFT skor BOX 7 PACK - Strumpor - svart Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Carhartt WIP ALLEN - Stickad tröja - svart Herrkläder, rekryteringsprocess

Jack´s Sportswear BLEND BOX COMFORT FIT - Skjorta - medium blå Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Jan Vanderstorm GUNNAR - Jeans straight leg - dark blå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Carhartt WIP SCRIPT - T-shirt med print - dark navy vit Herrkläder

Ämnen: Cars Jeans BARTHAS - Vindjacka - army Herrkläder, kompetensförsörjning

Joma CREW II - Teamwear - royal dark navy vit Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Cars Jeans SKINNY DUST - Jeans Skinny Fit - grå used Herrkläder

Ämnen: Casual Friday SLIM FIT - Skjorta - navy Herrkläder, CELIO NECEONE - Piké - grön british Herrkläder

Jordan POOLSIDE CREW - T-shirt med print - gym röd iron grå vit Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Champion CREWNECK - Linne - navy Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Kappa TAINO - Luvtröja - grå melange Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Champion HOODED - Luvtröja - gul Herrkläder
KIOMI Långärmad tröja - mottled olive Herrkläder

Lacoste CROCODIL - Piké - grenadine Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lacoste Sport TENNIS - Träningsshorts - svart Herrkläder

Lee WESTERN SLIM FIT - Skjorta - blå stance Herrkläder

Lotto TENNIS TEAMS TEE - T-shirt med print - brilliant vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Lyle & Scott Piké - vanilla cream Herrkläder

Se alla