Superdry TYLER - Jeans slim - tunstall mid blå Herrkläder fit xdefjm2055-Herrkläder

Superdry TYLER - Jeans slim - tunstall mid blå Herrkläder fit xdefjm2055-Herrkläder

Superdry TYLER - Jeans slim fit - tunstall mid blå Herrkläder
HUGO MUSTIQUE - Surfshorts - vit Herrkläder
Icebreaker HIKE MID CREW - Träningssockor - jet planet svart Träningskläder
INDICODE JEANS CRISTOBAL - Träningsbyxor - svart Herrkläder

ION BIKESHORTS SCRUB - Träningsshorts - rosa isover Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

ASICS Långärmad tröja - performance svart Herrkläder
J.LINDEBERG BIG BRIDGE FIT - Funktionströja - vit Herrkläder

J.LINDEBERG M PETR - Piké - blå Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: ASICS TAILOröd OTH HOODY - Luvtröja - peacoat heather Bra att bära bekvämt Träningskläder, Bellfield BASIC CREW - Stickad tröja - navy Herrkläder, Belstaff COTELAND - T-shirt med print - svart Herrkläder

Jack & Jones Fleecejacka - svart Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Benetton T-shirt med print - khaki Herrkläder, HR, Bergans HAREID - Fleecejacka - dark navy melange Träningskläder

Jack & Jones JCOKANI TEE CREW NECK - Långärmad tröja - tango röd Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Bershka Jeansjacka - svart Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Jack & Jones JEPANTHER - Luvtröja - blå Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Jack & Jones JJEPAULOS PLUS - Piké - true navy Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Bershka Piké - vit Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Bershka Surfshorts - svart Herrkläder, rekryteringsprocess

Jack & Jones JJIRICK - Jeansshorts - röd Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Jack & Jones JORNEVADA - Sweatshirt - light grå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Billabong rödATED TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Ämnen: Björn Borg CREW - Sweatshirt - maize Träningskläder, kompetensförsörjning

Jack & Jones Luvtröja - rosin Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

blåer T-shirt med print - orange Herrkläder

Ämnen: Blend Skjorta - svart Herrkläder, Bogner ROC - T-shirt med print - navy Herrkläder

Jack & Jones PREMIUM Sweatshirt - blå Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

BOSS PADDY PRO - Funktionströja - svart Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Jack & Jones Skjorta - grön bay Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

BOSS STARFISH - Surfshorts - medium blå Herrkläder
Jack & Jones T-shirt med print - port royal Herrkläder

James Perse CREW LIGHTWEIGHT - T-shirt - bas - svart Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Jockey SET - Pyjamas - dark shadow Herrkläder

Jordan 23 ALPHA DRY - T-shirt med print - svart vit Träningskläder

Jordan Linne - gym röd vit vit Herrkläder

Kappa TAULE - Sweatshirt - navy Herrkläder

Se alla