Soulland CHUCK - print - blå Herrkläder med T-shirt xdefjm1975-Herrkläder

Soulland CHUCK - print - blå Herrkläder med T-shirt xdefjm1975-Herrkläder

Soulland CHUCK - T-shirt med print - blå Herrkläder
Head T-shirt med print - vit skyblå Träningskläder
Houdini WAY TO GO SHORTS - Träningsshorts - cosmos Träningskläder
HUGO EDIES EXTRA SLIM FIT - Skjorta - open vit Herrkläder

Hummel GO LOGO - Sweatshirt - marine Träningskläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Adidas Performance VARILITE HOODED DOWN - Vinterjacka - ash grå Bra att bära bekvämt Träningskläder
Icepeak LAMBERT - Träningsshorts - dunkelblå Träningskläder

INDICODE JEANS NICOLAS - Shorts - beetle Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Alpha Industries BASIC HOODY - Luvtröja - svart Herrkläder, Alpha Industries BASIC HOODY SMALL LOGO - Luvtröja - grå heather Herrkläder, Alpha Industries BASIC TEE SMALL LOGO - T-shirt - bas - new navy Herrkläder

J.LINDEBERG Funktionströja - royal blå Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Alpha Industries TWIN STRIPE NEW - Piké - dark oliv Herrkläder, HR, Antony Morato LOGO TAPE - T-shirt med print - ink blå Herrkläder

J.LINDEBERG Shorts - dark grå Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Armani Exchange Piké - mauve wine Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Jack & Jones COTOKYO BASELAYER - Funktionströja - svart Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Jack & Jones JCOFALCON JACKET - Tunn jacka - wild dove Herrkläder

Läs mer

Ämnen: ASICS ROAD NEUTRAL ANKLE SINGLE TAB - Ankelsockor - classic röd Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, ASICS T-shirt med print - nova orange Herrkläder, rekryteringsprocess

Jack & Jones JCOUPSCALE TEE CREW NECK - T-shirt med print - maritime blå Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Jack & Jones JJELOGO PLUS ESSENTIALS - T-shirt med print - brick röd Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Benetton T-shirt med print - vit Herrkläder

Ämnen: Bershka Bomberjacka - grå Herrkläder, kompetensförsörjning

Jack & Jones JJIRICK - Jeansshorts - svart Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Bershka MIT KURZEN ÄRMELN UND KAPUZE - Luvtröja - svart Herrkläder

Ämnen: Bershka Piké - mustard gul Herrkläder, Bershka Sweatshirt - svart gul Herrkläder

Jack & Jones Luvtröja - port royale Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Björn Borg CREW - Sweatshirt - maize Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Jack & Jones PREMIUM JPRSEBASTIAN GRANDDAD - Långärmad tröja - caviar Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Blend Långärmad tröja - vit Herrkläder
Jack & Jones PREMIUM Sweatshirt - dark slate Herrkläder

Jack & Jones Skjorta - rosatte Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Jack & Jones URBANES - Piké - sky captain Herrkläder

Jan Vanderstorm DOPPELPACK T-SHIRT OSMO - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Joma CHAMPION IV - Teamwear - röd vit Herrkläder

Jordan ALPHA THERMA HOODIE - Luvtröja - svart vit Träningskläder

Se alla