Reebok Classic BIG HOODIE - Luvtröja - svart Herrkläder LOGO xdefjm1809-Herrkläder

Reebok Classic BIG HOODIE - Luvtröja - svart Herrkläder LOGO xdefjm1809-Herrkläder

Reebok Classic BIG LOGO HOODIE - Luvtröja - svart Herrkläder
Fox Racing GLOBAL TECH TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder
GANT SHIELD - T-shirt med print - off-vit Herrkläder
GAP NEW YORK CITY CLOUDY LAUNCH - Luvtröja - tapestry navy Herrkläder

Glorious Gangsta CHANGA - Sweatshirt - svart Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Adidas Performance CODE SHORT - Träningsshorts - vit Träningskläder
Guess CLUB TEE - T-shirt med print - jet svart Herrkläder

HARRINGTON Piké - svart Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Adidas Performance CORE 18 - Träningsbyxor - dark blå vit Herrkläder, Adidas Performance CORE 18 - T-shirt med print - blå vit Träningskläder, Adidas Performance Core Training - Funktionströja - powröd vit Träningskläder

HUGO DURN - T-shirt - bas - vit Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Adidas Performance Essentials 3-Stripes Track Jacket - Huvtröja med dragkedja - legend ink vit Herrkläder, HR, Adidas Performance FIT - Surfshorts - dark blå Herrkläder

Hummel HMLGO COTTON PANT - Träningsbyxor - grå melange Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Adidas Performance JUVENTUS TURIN TRAINING - Klubbkläder - vit Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Icepeak SAULI - Friluftsbyxor - anthracite Träningskläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

INDICODE JEANS ROYCE - Shorts - offvit Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Adidas Performance SOLID - Surfshorts - svart Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Adidas Performance SQUADRA 17 - Träningsshorts - bold blå vit Träningskläder, rekryteringsprocess

J.LINDEBERG BIG BRIDGE FIT - Funktionströja - deep röd Träningskläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

J.LINDEBERG M TOUR TECH REG TX - Piké - jl navy Träningskläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Adidas Performance TAN TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Ämnen: Adidas Performance TEE - T-shirt med print - medium grå heather svart Herrkläder, kompetensförsörjning

J.LINDEBERG T-shirt med print - blå Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Adidas Performance Träningsshorts - powröd vit Herrkläder

Ämnen: Adidas Performance TT TRIC - Träningsjacka - legend ink vit Herrkläder, Alpha Industries BASIC - T-shirt med print - grå heather vit Herrkläder

Jack & Jones JCguldTTO - Luvtröja - light grå Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Anerkjendt ROD - T-shirt - bas - deep forest Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Jack & Jones JJEHOLMEN - Huvtröja med dragkedja - svart reg fit Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

ASICS 6 PACK - Träningssockor - vit Träningskläder
Jack & Jones JJICALI JJSWIM TAPE - Surfshorts - navy blazer Herrkläder

Jack & Jones JORLOUD TEE CREW NECK - T-shirt med print - cloud dancer reg Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Jack & Jones Luvtröja - light grå Herrkläder

Jack & Jones PREMIUM JPRSID TROUSER - Tygbyxor - dark navy Herrkläder

Jack & Jones PREMIUM T-shirt - bas - svart Herrkläder

Jack & Jones Stickad tröja - grå Herrkläder

Se alla