Petrol Sweatshirt - Herrkläder Industries seascape xdefjm1642-Herrkläder

Petrol Sweatshirt - Herrkläder Industries seascape xdefjm1642-Herrkläder

Petrol Industries Sweatshirt - seascape Herrkläder
Esprit Collection Kostymskjorta - blå Herrkläder
Esprit TIPP - T-shirt - bas - blåsh Herrkläder
Falke AIRPORT - Strumpor - scarlet Herrkläder

Farah GOSFORTH - Stickad tröja - true navy Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Vans T-shirt med print - rhumba röd vit Herrkläder
Fila NIGHT BLOCKED HOODIE - Luvtröja - svart bright vit shady glade Herrkläder

Filippa K ROLL NECK TEE - T-shirt - bas - stone grön Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Weekday GRINKO - T-shirt - bas - vit Herrkläder, WeSC MAX SUPERLATIVE - T-shirt med print - navy blazer Herrkläder, Won Hundröd TROY - T-shirt med print - svart Herrkläder

GAP LOGO ORIG ARCH - T-shirt med print - weatheröd röd Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Your Turn Active Luvtröja - mottled light grå Träningskläder, HR, Your Turn Active Träningsshorts - camel Träningskläder

Glorious Gangsta CHANGA - T-shirt med print - stone Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

YOURTURN Luvtröja - dark grå Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Guess DERREN - Sweatshirt - tulip röd Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Head T-shirt med print - vit skyblå Träningskläder

Läs mer

Ämnen: Ziener ROSL - T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder, kompetensbaserad rekrytering, 8848 Altitude GURTEN BIKE - T-shirt med print - gul Träningskläder, rekryteringsprocess

HUF ORIGINAL LOGO - T-shirt med print - vit Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

HUGO JENNO SLIM FIT - Kostymskjorta - light pastel blå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Adidas Originals SOLID - T-shirt med print - svart vit Herrkläder

Ämnen: Adidas Originals TREFOIL CREW - Sweatshirt - blå Herrkläder, kompetensförsörjning

Icebreaker MENS TECH LITE - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Adidas Performance BOS TEE - T-shirt med print - legend ink vit Herrkläder

Ämnen: Adidas Performance CLUB TEE - T-shirt med print - collegiate navy vit Herrkläder, Adidas Performance CORE - Träningsshorts - dark blå vit Herrkläder

J.CREW GARMENT DYE POCKET CREW - T-shirt - bas - vit Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Adidas Performance Essentials Motion Pack Sweatshirt - Sweatshirt - dark grå heather Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

J.LINDEBERG KV TX - Funktionströja - blå Träningskläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Adidas Performance PARLEY SHORT - Träningsshorts - blå spirit Herrkläder
J.LINDEBERG TOUR TECH SLIM - Funktionströja - racing röd Herrkläder

Jack & Jones Huvtröja med dragkedja - vit Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Jack & Jones JCORAFE TEE CREW NECK - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Jack & Jones JJEHOLMEN - Huvtröja med dragkedja - navy blazer Herrkläder

Jack & Jones JJIENZO - Shorts - olive night Herrkläder

Jack & Jones JORNEW LEE SLIM FIT - Skjorta - cloud dancer Herrkläder

Se alla