North Piké - Herrkläder 56°4 svart xdefjm1475-Herrkläder

North Piké - Herrkläder 56°4 svart xdefjm1475-Herrkläder

North 56°4 Piké - svart Herrkläder
Dickies 873 STRAIGHT WORK PANT - Tygbyxor - vit Herrkläder
Diesel UMLB-PAN SHORTS - Shorts - svart Herrkläder
EA7 Emporio Armani Piké - mottled dark grå Herrkläder

Edwin JAPANESE SUN - Långärmad tröja - svart Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Superdry CORE CROP BRANDED TEE - T-shirt med print - lemonade Bra att bära bekvämt Träningskläder
Ellesse ORMEA - T-shirt med print - navy Herrkläder

Esprit BASIC CREW - Stickad tröja - navy Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Superdry L.A. HOOD - Luvtröja - deep burgundy Herrkläder, Superdry Luvtröja - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder, Superdry orange LABEL CREW - Sweatshirt - steel grå grit Herrkläder

Falke AIRPORT - Strumpor - blå Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Superdry Topp - galaxy print Bra att bära bekvämt Träningskläder, HR, Superdry TYLER - Jeans slim fit - milstone grå Herrkläder

Farah GROVES RINGER TEE - T-shirt - bas - grön biscuit Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

The North Face 2-IN-1 EXPLORATION - Tygbyxor - asphalt grå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Fila PURE HOODY - Luvtröja - svart Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Fox Racing GLOBAL TECH TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

Läs mer

Ämnen: The North Face INLUX CROPPED PANT - Tygbyxor - blå wing teal Bra att bära bekvämt Träningskläder, kompetensbaserad rekrytering, The North Face REAXION - T-shirt - bas - dark grå grå Träningskläder, rekryteringsprocess

GANT SOLID FITTED V NECK - T-shirt - bas - rosa rosa Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

GAP STRETCH SOLID LIVED - Shorts - mist blå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Tigha VITO SLUB - T-shirt - bas - navy blå Herrkläder

Ämnen: Triaction by Triumph TRIACTION CONTROL - Sport-bh - rosa lemonade Bra att bära bekvämt Träningskläder, kompetensförsörjning

Good For Nothing PALM TEE - T-shirt med print - blå rosa Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Urban Classics PATTERN RESORT - Shorts - blå Herrkläder

Ämnen: Vans CLASSIC HOODIE - Luvtröja - svart sunny lime Herrkläder, Volcom STONE - Luvtröja - dark navy Herrkläder

Houdini BIG UP MESSAGE TEE - T-shirt med print - true svart Träningskläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Your Turn Active Träningsbyxor - mottled grå Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

HUGO ELISHA EXTRA SLIM FIT - Kostymskjorta - open blå Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

YOURTURN Stickad tröja - mottled grå dark blå Herrkläder
Hunkemöller BRANDED TEE - T-shirt med print - peachy keen Bra att bära bekvämt Träningskläder

INDICODE JEANS HALIFAX PLUS - Skjorta - navy Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

J.CREW DYE FRENCH TERRY HOODY - Luvtröja - washed navy Herrkläder

J.LINDEBERG LUX PIQUE - Piké - blå Herrkläder

J.LINDEBERG TROY CLEAN - Piké - butter gul Herrkläder

Jack & Jones JACK & JONES - Sweatshirt - light grå melange Herrkläder

Se alla