Brave Soul CURVE - khaki svart Herrkläder Sweatshirt - xdefjm142-Herrkläder

Brave Soul CURVE - khaki svart Herrkläder Sweatshirt - xdefjm142-Herrkläder

Brave Soul CURVE - Sweatshirt - khaki svart Herrkläder
Salomon AGILE WIND - Vindjacka - nautical blå Träningskläder
Seidensticker SPREAD PATCH SLIM FIT - Kostymskjorta - svart Herrkläder
SIKSILK FITTED CUFF PANTS - Cargobyxor - khaki Herrkläder

Superdry ACTIVE - Luvtröja - paradise coral Bra att bära bekvämt Träningskläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Icepeak ERIC - Softshelljacka - dunkel olivgrön Träningskläder
Superdry Luvtröja - rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

Sweet SKTBS 90S LOOSE - T-shirt med print - svart bright grön vit Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: INDICODE JEANS CONLEY - Piké - wine Herrkläder, INDICODE JEANS NICOLAS - Shorts - navy Herrkläder, IZOD HOODY - Luvtröja - bright vit Herrkläder

Tiffosi MUSTON - Jeansshorts - dark blå denim Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: J.LINDEBERG EDDY - Funktionströja - navy Träningskläder, HR, J.LINDEBERG LOUNA TECH - Träningsjacka - dark blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Urban Classics PATTERN RESORT - Shorts - palm vit Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

J.LINDEBERG TRUSTY - Väst - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Wood Wood ACE - T-shirt med print - bright blå Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

YOURTURN Långärmad tröja - dark grå melange Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones JCOFREE SEAMLESS TEE - T-shirt med print - evergrön Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Jack & Jones JCOJOEY PANTS - Träningsbyxor - sky captain Herrkläder, rekryteringsprocess

8848 Altitude THERESIA LINER - Outdoorjacka - charcoal Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Adidas Originals TREFOIL PANT - Träningsbyxor - svart Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Jack & Jones JCOTOD JACKET HOOD - Regnjacka - dark grå melange Träningskläder

Ämnen: Jack & Jones JJEPLAIN - T-shirt - bas - svart Herrkläder, kompetensförsörjning

Adidas Performance Condivo 18 Player Focus Training Top - Sweatshirt - grå Träningskläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Jack & Jones JORGRADING CREW NECK - Sweatshirt - deep teal Herrkläder

Ämnen: Jack & Jones JORPHOTO TEE CREW NECK REGULAR FIT - T-shirt med print - cloud dancer Herrkläder, Jack & Jones JORWIDE TURTLE NECK - Stickad tröja - svart Herrkläder

Adidas Performance SINGLET - Funktionströja - vit svart Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Jack´s Sportswear ZIP HOODIE - Huvtröja med dragkedja - dark blå Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Adidas Performance TANK - Linne - shock cyan Bra att bära bekvämt Träningskläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Kappa EGGE - T-shirt med print - vit Träningskläder
Adidas Performance VARILITE HOODED DOWN - Vinterjacka - ash grå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Alpha Industries TWIN STRIPE NEW - Piké - deep maroon Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

ASICS PACKABLE JACKET - Löparjacka - lemon spark Bra att bära bekvämt Träningskläder

Bergans HAREID - Fleecejacka - fogblå melange Bra att bära bekvämt Träningskläder

Bershka Skjorta - dark blå Herrkläder

Björn Borg SANDRO SWIM - Surfshorts - candy rosa Herrkläder

Se alla