Nike Funktionströja - blå Träningskläder Performance half xdefjm1309-Träningskläder

Nike Funktionströja - blå Träningskläder Performance half xdefjm1309-Träningskläder

Nike Performance Funktionströja - half blå  Träningskläder
Champion CUFF PANTS - Träningsbyxor - röd Bra att bära bekvämt Träningskläder
Champion Reverse Weave SHORT SLEEVE TEE - T-shirt med print - rosa Herrkläder
Champion TUB HIGH LENGTH SPORTS SOCKS - Knästrumpor - navy curry Herrkläder

Columbia BUGA CREWNECK - Sweatshirt - peatmoss Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Reebok TEE SPEEDWICK - T-shirt med print - medium grå heather Herrkläder
Cotton On SHORT SLEEVE RESORT - Skjorta - röd Herrkläder

Diadora TANK CLAY - Funktionströja - pencil rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Regatta Fleecejacka - dark cerise Bra att bära bekvämt Träningskläder, Replika Sweatshirt - blå Herrkläder, Rip Curl VOLLEY SUNSET SHADES - Surfshorts - mid blå Herrkläder

EA7 Emporio Armani FELPA - Sweatshirt - grå Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: S.Oliver Piké - volcano grå melange Herrkläder, HR, S.Oliver Stickad tröja - lapis blå melange Herrkläder

Edwin LOGO CHEST - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Salomon COMET BRA - Sport-bh - poseidon Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Ellesse RIVIERA - T-shirt med print - light blå Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Esprit Collection Kostymskjorta - blå Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Seidensticker MODERN FIT SPREAD PATCH - Kostymskjorta - vit Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Selected Homme SHHNEWSEASON - Piké - dark blå melange Herrkläder, rekryteringsprocess

Esprit VICHY - Skjorta - bordeaux röd Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Falke SWING 2 PACK - Strumpor - brun Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

SIKSILK PARACHUTE SHORT - Vinterjacka - svart Herrkläder

Ämnen: Solid JOE CRISP - Tygbyxor - svart Herrkläder, kompetensförsörjning

Fila DAY TEE - T-shirt med print - svart tillandisa lila bright vit Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Superdry ACTIVE - Tights - grön Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Superdry CLASSIC SUPERSTATE - Piké - sport navy Herrkläder, Superdry HERITAGE CLASSIC HOOD - Luvtröja - winery Herrkläder

GANT LIGHT WEIGHT SLIPOVER - Stickad tröja - indigoblå melange Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Superdry TROPHY CREW - Sweatshirt - highland grön Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

GAP Piké - desert cactus Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

The North Face DREW PEAK - Luvtröja - vintage vit Träningskläder
Good For Nothing BASIC LOGO CARRIER - T-shirt - bas - khaki Herrkläder

Haglöfs ESSENS JACKET kvinnor - Dunjacka - mineral Bra att bära bekvämt Träningskläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Houdini ACTIVIST MESSAGE TEE - T-shirt med print - true svart Träningskläder

HUGO ELISHA SLIM FIT - Kostymskjorta - vit Herrkläder

Icebreaker HIKE+ - Träningssockor - jet röd blå Träningskläder

INDICODE JEANS MONROE - Shorts - amber Herrkläder

Se alla