K-Way JEAN MARCO LOGO - - light grå melange Herrkläder Luvtröja xdefjm975-Herrkläder

K-Way JEAN MARCO LOGO - - light grå melange Herrkläder Luvtröja xdefjm975-Herrkläder

K-Way JEAN MARCO LOGO - Luvtröja - light grå melange Herrkläder
svart Diamond CrödO - Träningsshorts - svart Träningskläder
Boohoo MAN CARE LABEL OVERStorlekD LONG SLEEVE - Långärmad tröja - vit Herrkläder
BOSS PADDY - Funktionströja - svart Träningskläder

BOSS TALES - T-shirt - bas - bright blå Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Only & Sons ONSESKIL - Parkas - svart Herrkläder
Brave Soul Jeansjacka - blå denim grå Herrkläder

Burton Menswear London BASIC CREW 3 PACK MULTIPACK - T-shirt - bas - svart charcoal burgundy Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Only & Sons ONSORLANDO HOODIE - Luvtröja - svart Herrkläder, Only & Sons ONSSATO - Stickad tröja - grape leaf Herrkläder, Only & Sons ONSSTRIKER TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Carhartt WIP POCKET - T-shirt - bas - cranberry Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: ONLY Play ONPMILA TRAINING - Funktionströja - sea Bra att bära bekvämt Träningskläder, HR, Onzie HARLEY LEGGING - Tights - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Cars Jeans TINO - Shorts - khaki Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Original Penguin Långärmad tröja - true svart Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Champion BEACH - Surfshorts - svart vit Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Champion CUFF PANTS - Träningsbyxor - röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

Läs mer

Ämnen: Peak Performance Fleecejacka - warm blåsh Bra att bära bekvämt Träningskläder, kompetensbaserad rekrytering, Penfield AUGUSTA - T-shirt med print - svart Herrkläder, rekryteringsprocess

Champion RIB CUFF PANTS - Träningsbyxor - navy Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

CLOSED SHORT SLEEVE - Piké - dark night Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Petrol Industries OPTION - T-shirt med print - pastel rosa Herrkläder

Ämnen: Petrol Industries Sweatshirt - chalk vit Herrkläder, kompetensförsörjning

Converse LEFT CHEST STAR CHEVRON TEE - T-shirt med print - dark burgundy Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Pier One Huvtröja med dragkedja - svart Träningskläder

Ämnen: Pier One Långärmad tröja - grå melange Herrkläder, Pier One Skjorta - röd svart Herrkläder

Diesel BMOWT-PARSEN T-SHIRT - T-shirt med print - blå Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Puma 4 PACK - Ankelsockor - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

EA7 Emporio Armani Träningsbyxor - pantaloni Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Puma ENERGY SHORT - Träningsshorts - puma svart fizzy gul Träningskläder
Ellesse CAFONE - Träningsshorts - navy Träningskläder

Emporio Armani THONG - Briefs - vit Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Esprit Shorts - röd Herrkläder

Falke EVEN STRIPE - Strumpor - dark navy Herrkläder

Fila BAILEY - Funktionströja - ortensia blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Fila WANDA GYM - Tights - svart tillandsia lila Bra att bära bekvämt Träningskläder

Se alla