Jack & Jones JJCARGO - Shorts - kelp Herrkläder JJIANAKIN xdefjm809-Herrkläder

Jack & Jones JJCARGO - Shorts - kelp Herrkläder JJIANAKIN xdefjm809-Herrkläder

Jack & Jones JJIANAKIN JJCARGO - Shorts - kelp Herrkläder
Arena REN - Shorts - navy röd royal Herrkläder
ASICS SHORT PRINT - Träningsshorts - indigo Bra att bära bekvämt Träningskläder
Benetton T-shirt med print - rosa Herrkläder

Bershka MIT KETTE - Tygbyxor - svart Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Nike Performance JACKET STADIUM - Träningsjacka - vit svart svart Träningskläder
Bershka T-shirt med print - orange Herrkläder

Björn Borg SOLIDS HIP BRIEF 3 PACK - Briefs - svart Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Nike Performance NIKE BOLD BRA - Sport-bh - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder, Nike Performance PARIS ST. GERMAIN DRY SUIT - Klubbkläder - hyper rosa svart Träningskläder, Nike Performance RAFFAEL NADAL DRY TEE - T-shirt med print - vit laser orange Herrkläder

BOSS OYSTER - Shorts - dark blå Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Nike Performance STRIKE LIGHT - Träningssockor - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder, HR, Nike Performance TANK - Funktionströja - indigo storm cyber indigo force Bra att bära bekvämt Träningskläder

BOSS TALES - T-shirt - bas - light pastel grå Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Nike Performance Tights - vit svart svart Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Brunotti BART - T-shirt med print - cream Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Burton Menswear London OXFORD - Skjorta - light blå Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Nike Performance WILD RUN 2IN1 SHORT - Träningsshorts - obsidian persian lila svart Träningskläder, kompetensbaserad rekrytering, Nike SB TRACK PANT - Träningsbyxor - armory blå obsidian Herrkläder, rekryteringsprocess

Carhartt WIP BASE REGULAR FIT - T-shirt - bas - vit svart Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Cars Jeans BLAST - Jeans slim fit - lionblå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Nike Sportswear TEE - T-shirt med print - dark grå heather vit Herrkläder

Ämnen: Nike Sportswear T-shirt med print - dark grå heather vit Herrkläder, kompetensförsörjning

CELIO MASANTAL - Kostymskjorta - navy Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

O'Neill ORIGINAL CALI - Surfshorts - blå heaven Herrkläder

Ämnen: Only & Sons ONSFärgBLOCK SLEEVE TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder, Only & Sons ONSNFL CLUB LOGO REGULAR TEE B&T - T-shirt med print - svart Herrkläder

Champion RAINBOW - Träningsshorts 3 4-längd - grå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

ONLY Play T-shirt - bas - light blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Chasin' DAMIAN - Långärmad tröja - navy Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Paddock's RANGER - Jeans straight leg - stone blå Herrkläder
Columbia TITAN ULTRA™ RUNNING TANK - Funktionströja - deep lagoon zinc Herrkläder

DC skor RIPSTOP CARGO - Shorts - olive Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Diesel BMBX-SEASPRINT SW BOXER MEDIUM - Surfshorts - svart Herrkläder

EA7 Emporio Armani T-shirt med print - svart Herrkläder

Ellesse CINQUE - T-shirt med print - vit Träningskläder

Esprit BASIC - Stickad tröja - dark grön Herrkläder

Se alla