Nike Sportswear PANT TRIBUTE - - guld dart sail Herrkläder Träningsbyxor xdefjm5490-Herrkläder

Nike Sportswear PANT TRIBUTE - - guld dart sail Herrkläder Träningsbyxor xdefjm5490-Herrkläder

Nike Sportswear PANT TRIBUTE - Träningsbyxor - guld dart sail Herrkläder
Wrangler REPEAT TEE - T-shirt med print - scarlet röd Herrkläder
Your Turn Active T-shirt - bas - brick röd Träningskläder
YOURTURN SET - Ficknäsduk - blå rosa Herrkläder

YOURTURN Vinterkappa -rock - svart Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

PULL&BEAR JOIN LIFE - Jeans slim fit - light blå Herrkläder
1 Par Högstaberg Sport Strumpor - socks 39-42

6-PACK STRINGTrosa BANANA DARLING S.

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: PULL&BEAR Luvtröja - khaki Herrkläder, PULL&BEAR MIT BAUCHTASCHE - Vinterjacka - röd Herrkläder, PULL&BEAR MIT GUMMIERTEM FINISH - Tunn jacka - svart Herrkläder

BH Bambu alltid billig frakt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: PULL&BEAR MIT REVERS AUS ZWEIFARBIGER - Skjorta - blå Herrkläder, HR, PULL&BEAR MIT ROLLKRAGEN - Stickad tröja - dark blå Herrkläder

Björn Borg 2-pack, Minishorts Solids, svart Beauty

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

PULL&BEAR PAINTER - Jeans relaxed fit - brun Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

svart on svart T-shirt - STARDUST - HERR

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Byxa från Tiger of Sweden JIL 8 Strl 44

Läs mer

Ämnen: PULL&BEAR Träningsbyxor - svart Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, PULL&BEAR Tunn jacka - light blå Herrkläder, rekryteringsprocess

Dam T-shirt - Cashme ousside alltid billig frakt

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Ekologisk Komfortbh Vit alltid billig frakt

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Puma BOLD LOGO TANK - Funktionströja - puma vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Puma CROSS OVER TANK - Funktionströja - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder, kompetensförsörjning

Frank Dandy 2-Pack Gladuar Boxer, grå Melange svart

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Puma GRAPHIC SHORTS - Träningsshorts - svart Träningskläder

Ämnen: Puma Långärmad tröja - puma vit alpine grön Herrkläder, Puma LIGA SIDELINE - Funktionströja - röd vit Herrkläder

Herr t-shirt - Mustasch alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Puma Träningsbyxor - medium grå heather Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

J.Lindeberg Skjorta DANIEL CA BANKERS TWILL Strl 37

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

rödefined Rebel DEXTER - T-shirt med print - solar power Herrkläder
Kimono Morgonrock - Påfågel Mint alltid billig frakt

Laurel Hood röd alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Linne med stor döskalle på bröstet.

Morgonrockar i blå alltid billig frakt

Overwatch Hoodie, Junkrat alltid billig frakt

Retroklänning 50-tal Grace, Burgundy

Se alla