Nike Performance EVERYDAY CUSH CREW 3 PACK - Träningssockor - vit svart dark grå heather svart svart vit Herrkläder xdefjm5309-Herrkläder

Nike Performance EVERYDAY CUSH CREW 3 PACK - Träningssockor - vit svart dark grå heather svart svart vit Herrkläder xdefjm5309-Herrkläder

Nike Performance EVERYDAY CUSH CREW 3 PACK - Träningssockor - vit svart dark grå heather svart svart vit Herrkläder
Tiger of Sweden DARIOS - Piké - navy Herrkläder
Triple2 DEEL TANK MEN HANDWRITE - Linne - ocean depths Herrkläder
Umbro SILO TRAINING VELOCITA GRAPHIC TEE - T-shirt med print - grön marine svart Träningskläder

Vans CLASSIC HOODIE - Luvtröja - svart Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Pier One Shorts - mottled teal Herrkläder
Volcom STONE SOUNDS TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

Wolf & Whistle PRINTED CROP LEGGINGS - Tights - khaki Bra att bära bekvämt Träningskläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Pier One Surfshorts - petrol Herrkläder, Pier One Träningsshorts - svart Herrkläder, Pier One T-shirt - bas - grön melange Herrkläder

YOURTURN Jeans straight leg - new rinsed Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: PLUS EIGHTEEN Luvtröja - brick-röd Herrkläder, HR, PLUS EIGHTEEN Sweatshirt - dark blå Herrkläder

YOURTURN T-shirt - bas - olive Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Polo Ralph Lauren CLASSIC FIT PREPSTER - Shorts - vit Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Ziener RAFO MAN - Träningsshorts - antique blå Träningskläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

4 Pack Högstaberg Boxershorts -Kalsonger

Läs mer

Ämnen: Polo Ralph Lauren T-shirt - bas - smoke heather Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Produkt Jeansshorts - svart Herrkläder, rekryteringsprocess

Avento Löparjacka med reflektering dam 42 74RB-ZIL-42

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

BH Clipset, BH, Hållare, Clips alltid billig frakt

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Produkt SHARIF POPLIN - Skjorta - light blå Herrkläder

Ämnen: Project X Paris HEART EMBROIDER TEE - T-shirt - bas - svart Herrkläder, kompetensförsörjning

Björn Borg 3-Pack Shorts - BB Shadeline, svart Beauty

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

PULL&BEAR BERMUDA MIT TASCHEN - Shorts - dark blå Herrkläder

Ämnen: PULL&BEAR IM JOGGINGSTIL - Shorts - blå Herrkläder, PULL&BEAR Jeansshorts - blå Herrkläder

Cadanja gravidträningsjacka alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

PULL&BEAR MIT KORDEL - Shorts - brun Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Dam T-shirt - Seth + Summer alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

PULL&BEAR MIT TASCHE - Skjorta - röd Herrkläder
Finstickad tröja med nitar, Grön alltid billig frakt

Frank Dandy Woherrar Bamboo Legend Hip, svart

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Herr t-shirt - Be my enemy alltid billig frakt

I Am Here - T-SHIRT - DAM alltid billig frakt

Kaftan klänning Pima, Gul alltid billig frakt

Lång T-shirt alltid billig frakt

Se alla