New Balance TRANSFORM PERFECT TANK - Funktionströja - svart bära bekvämt Träningskläder Bra att xdefjm5142-Träningskläder

New Balance TRANSFORM PERFECT TANK - Funktionströja - svart bära bekvämt Träningskläder Bra att xdefjm5142-Träningskläder

New Balance TRANSFORM PERFECT TANK - Funktionströja - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Superdry Sweatshirt - athletic grå Herrkläder
Superdry T-shirt med print - anthracite mottled Herrkläder
Superdry VINTAGE LOGO TIP HOOD - Luvtröja - ice marl Herrkläder

The North Face EASY TEE - T-shirt med print - svart Träningskläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Onzie MOMENTUM MIDI - Tights - chalkboard Bra att bära bekvämt Träningskläder
The North Face QUEST JACKET - Hardshelljacka - new taupe grön Träningskläder

Tiffosi BASIL - T-shirt - bas - blå Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Patagonia BETTER MARSUPIAL - Fleecetröja - forge grå Träningskläder, Patagonia LOGO ORGANIC - T-shirt med print - classic navy Träningskläder, Patagonia LOGO UPRISAL HOODY - Luvtröja - grå Herrkläder

Umbro SILO TRAINING TEE - T-shirt med print - brilliant vit ibiza blå Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Peak Performance Urban URBAN TEE - T-shirt - bas - grå melange Herrkläder, HR, Pepe Jeans svartBURN WASHED - Shorts - forest grön Herrkläder

Vans DISTORT - Långärmad tröja - svart Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Petrol Industries LOGO BASIC - T-shirt med print - chalk vit Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Vossen POPPY - Morgonrock - flanell Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Wood Wood MEL - Långärmad tröja - bright vit Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Petrol Industries Sweatshirt - faded röd Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Petrol Industries V-NECK - Stickad tröja - petrol blå Herrkläder, rekryteringsprocess

Your Turn Active Funktionströja - tawny port Träningskläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

YOURTURN Piké - dark blå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Pier One Jeans Skinny Fit - bleached denim Herrkläder

Ämnen: Pier One Kofta - blå vit Herrkläder, kompetensförsörjning

Essentials 5 PACK - Strumpor - vit Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Pier One Piké - bordeaux Herrkläder

Ämnen: Pier One Shorts - khaki Herrkläder, Pier One Stickad tröja - mottled dark gul Herrkläder

Ankelstrumpor Vita 10-Pack alltid billig frakt

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

PLUS EIGHTEEN PLUS EIGHTEEN - Luvtröja - svart Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Batwing Sleeve Top - ZanZea Röd Svart eller Armygrön

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - T-shirt - bas - carmel rosa Herrkläder
Björn Borg 2-Pack Shorts - Houndtooth Mix & Ice, Racing röd

Blommig maxiklänning med shorts alltid billig frakt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Byxa Jessie Brun alltid billig frakt

Dam T-shirt - Sunset alltid billig frakt

Flat Earth Army - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt

Galaxy Leggings alltid billig frakt

Se alla