Napapijri - Piké alhambra grön Herrkläder ELBAS - xdefjm5105-Herrkläder

Napapijri - Piké alhambra grön Herrkläder ELBAS - xdefjm5105-Herrkläder

Napapijri ELBAS - Piké - alhambra grön Herrkläder
Superdry PREMIUM WORK WEAR - T-shirt med print - furnace svart Herrkläder
Superdry SUPERSTORM CAGOULE - Löparjacka - svart Herrkläder
Superdry TROPHY - Luvtröja - grå Herrkläder

Superdry VINTAGE LOGO - T-shirt med print - svart Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Only & Sons Piké - grå Herrkläder
The North Face DREW PEAK CREW - Sweatshirt - svart Herrkläder

The North Face NIMBLE HOODIE - Softshelljacka - svart Träningskläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Only & Sons Sweatshirt - light grå melange Herrkläder, ONLY Play ONPAMANDA LOOSE - Funktionströja - sea rosa lemonade Bra att bära bekvämt Träningskläder, ONLY Play ONPRAINE SEAMLESS BRA - Sport-bh - rosa lemonade Bra att bära bekvämt Träningskläder

Topman SKINNY FIT SUIT JACKET - Kavaj - svart Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Original Penguin LOGO STAMP PRINT TEE - T-shirt med print - dark sapphire Herrkläder, HR, Paddock's RANGER PIPE - Jeans straight leg - blå svart Herrkläder

Umbro SILO TRAINING MEDUSÆ GRAPHIC TEE - T-shirt med print - brilliant vit ibiza blå Träningskläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Patagonia MICRO SNAP - Fleecetröja - forge grå Träningskläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Vans CLASSIC HOODIE - Luvtröja - svart Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Vossen POPPY - Morgonrock - anthrazit Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Pepe Jeans CASH - Jeans straight leg - vit Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Petrol Industries 2 PACK - T-shirt - bas - grå Herrkläder, rekryteringsprocess

Wood Wood MEL - Långärmad tröja - svart Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Your Turn Active Funktionströja - winetasting Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Petrol Industries Sweatshirt - brick stone Herrkläder

Ämnen: Peuterey MEDINILLA - Piké - anthracite Herrkläder, kompetensförsörjning

YOURTURN SET - Ficknäsduk - blå rosa Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Pier One CONTRAST BUTTON SLIMFIT - Skjorta - svart röd Herrkläder

Ämnen: Pier One Jeansshorts - beige Herrkläder, Pier One Långärmad tröja - dark grön Herrkläder

2 Pack Högstaberg Boxer Shorts-Kalsonger

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Pier One Stickad tröja - grå melange Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Anti-Slip Yogastrumpor - Grå alltid billig frakt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Pier One T-shirt med print - vit dark grön Herrkläder
Believe In Yourself - T-SHIRT - HERR

Björn Borg 3-Pack Shorts - BB Houndtooth Mix, Racing röd

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Bomullssockor Jeans Style 15-Pack

Cant Someone Else Just Do It - T-SHIRT - DAM

Diesel 3-Pack, Damien, svart Navy Camo

Födelsemånad T-shirt - perfekt present - född i mars

Se alla