Mango jacka - navy blå Herrkläder Tunn dark xdefjm4975-Herrkläder

Mango jacka - navy blå Herrkläder Tunn dark xdefjm4975-Herrkläder

Mango Tunn jacka - dark navy blå Herrkläder
Superdry GYM TECH CUT CREW - Sweatshirt - grön Herrkläder
Superdry LABEL VINTAGE - T-shirt - bas - baseball blå marl Herrkläder
Superdry MED CAMO-DESIGN OG VINTAGELOGO - T-shirt med print - grön Herrkläder

Superdry orange LABEL - T-shirt - bas - deep electric blå Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Nike Sportswear TEE CAMO - T-shirt med print - vit cool grå anthracite svart Herrkläder
Superdry PREMIUM GOODS DUO TEE - T-shirt med print - navy grit Herrkläder

Superdry SUPERSTATE - Piké - svart Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Nike Sportswear TRIBUTE - Träningsjacka - night maroon Herrkläder, Nike Sportswear T-shirt med print - vit university röd svart Herrkläder, NN07 CROWN - Shorts - dark grå Herrkläder

Superdry VINTAGE LOGO MONOCHROME CREW - Sweatshirt - grå Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Obey Clothing SOUNDSYSTEM - T-shirt med print - guld Herrkläder, HR, ODLO JACKET CORE LIGHT - Löparjacka - faded denim diving navy Träningskläder

The North Face EASY TEE - T-shirt med print - mariguld gul Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

OLYMP Level Five Kostymskjorta - blå Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

The North Face REAXION - T-shirt - bas - zinnia org heather Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Tiger of Sweden DARIOS - Piké - navy Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Only & Sons ONSASBJORN - Tunn jacka - svart Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Only & Sons ONSCAIDEN SOLID - Skjorta - vit Herrkläder, rekryteringsprocess

Uhlsport ESSENTIAL CLASSIC - Träningsset - blå röd Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Urban Classics CREWNECK - Sweatshirt - svart Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Only & Sons ONSSID REGULAR SHIRT - Skjorta - cashmere blå Herrkläder

Ämnen: Only & Sons Shorts - grå Herrkläder, kompetensförsörjning

Versace CONFEZIONE 2 PACK - Briefs - svart guld greek key Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

ONLY Play ONPZAIDEE CIRCULAR BRA - Sport-bh - cabaret Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Onzie LA FEMME BRA - Sport-bh - apricot Bra att bära bekvämt Träningskläder, Paddock's CHUCK - Jeansshorts - medium blå used Herrkläder

Wrangler TEXAS STRETCH - Jeans straight leg - vintage tint Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Pearl Izumi T-shirt med print - navy Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

YOURTURN Kofta - oliv svart Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Petrol Industries RUNDHALS - Stickad tröja - svart Herrkläder
YOURTURN Vindjacka - grå Herrkläder

10 Par Högstaberg Svart Strumpor Lös resår 40-45

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Ankelstrumpor Bambu 9-Pack alltid billig frakt

Beerasaurus Dinosaurie Öl - T-SHIRT - DAM

Björn Borg 3-Pack Shorts - BB Flowersome & BB Trop, Cradle

Born To Roam Svart T-shirt alltid billig frakt

Se alla