Esprit SLUB STRIP T-shirt med print - navy Herrkläder - xdefjm475-Herrkläder

Esprit SLUB STRIP T-shirt med print - navy Herrkläder - xdefjm475-Herrkläder

Esprit SLUB STRIP - T-shirt med print - navy Herrkläder
YOURTURN Långärmad tröja - dark grå melange Herrkläder
1904 Skjorta - navy Herrkläder
Adidas Originals RADKIN - Träningsbyxor - grå Herrkläder

Adidas Performance BOS TEE - T-shirt med print - svart vit Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Lacoste T-shirt med print - aquarium Herrkläder
Adidas Performance CORE 18 - T-shirt med print - powröd vit Herrkläder

Adidas Performance Funktionströja - nobind Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Lee LUKE - Jeans slim fit - urban dark Herrkläder, Lee STRIPE TEE - T-shirt med print - bright vit Herrkläder, LERROS KENT CHECK - Skjorta - bordaux Herrkläder

Adidas Performance TAN - T-shirt med print - vit Träningskläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Lindbergh Kostymbyxor - svart Herrkläder, HR, Liquor N Poker SKINNY FIT - Shorts - sand Herrkläder

Adidas Performance Träningsshorts - raw khaki legend ink Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lotto TENNIS TEAMS SHORT - Träningsshorts - navy blå Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Alpha Industries BASIC TEE SMALL LOGO - T-shirt - bas - rep blå Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Arena REN - Shorts - navy röd royal Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Mads Nørgaard MIDI THOR - T-shirt med print - online lime Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Mammut HIKING SHORTS kvinnor - Träningsshorts - rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder, rekryteringsprocess

Bellfield BASIC CREW - Stickad tröja - navy Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Bershka IM SLIM-FIT - Jeansshorts - light blå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Matinique JERMANE - T-shirt - bas - sharp blå Herrkläder

Ämnen: Minimum AARHUS - T-shirt - bas - navy blazer Herrkläder, kompetensförsörjning

Bershka Stickad tröja - vit Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Mustang VEGAS - Jeans slim fit - rinsed washed Herrkläder

Ämnen: New Balance ESSENTIALS 90S - Långärmad tröja - vit Herrkläder, New Era MLB YANKEES TEAM LOGO CREW - Klubbkläder - maroon vit Herrkläder

Blend TEE REGULAR FIT - T-shirt med print - light blå Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Nike Performance COURT ESSENTIALS CREW - Träningssockor - vit svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

BOSS PADDY PRO - Funktionströja - vit Träningskläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Nike Performance DRY BASKETBALL - Tights - vit svart Träningskläder
BOSS TEEONIC - T-shirt med print - navy Herrkläder

Bugatti NEVADA - Tygbyxor - brun Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Camano INVISIBLE skor 4 PACK - Ankelsockor - svart Herrkläder

Carhartt WIP SIMPLE DENISON - Tygbyxor - wall rinsed Herrkläder

Ceceba Briefs - midnight blå Herrkläder

Champion CREWNECK - Sweatshirt - grön Herrkläder

Se alla