KARL Piké - Herrkläder LAGERFELD vit xdefjm4642-Herrkläder

KARL Piké - Herrkläder LAGERFELD vit xdefjm4642-Herrkläder

KARL LAGERFELD Piké - vit Herrkläder
Salewa SOLIDLOGO TEE - T-shirt med print - poseidon melange Herrkläder
Samsøe & Samsøe LIAM - Skjorta - balsam grön Herrkläder
Scotch & Soda REGULAR FIT ALL-OVER PRINTED SHORT SLEEVE - Skjorta - svart Herrkläder

Selected Homme Långärmad tröja - svart beauty Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Nike Performance AIR - T-shirt med print - night maroon vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Selected Homme Shorts - moonstruck Herrkläder

Selected Homme SLHSLIMPEN - Kostymskjorta - blå Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Nike Performance COURT ESSENTIALS - Ankelsockor - active fuchsia oil grå Träningskläder, Nike Performance COURT ESSENTIALS CREW - Träningssockor - indigo force vit Träningskläder, Nike Performance CREW - Träningssockor - svart vit Träningskläder

SIKSILK SHORT SLEEVE GYM TEE - T-shirt - bas - burgundy Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Nike Performance DRY ACADEMY - Funktionströja - svart vit Träningskläder, HR, Nike Performance DRY ACADEMY PANT SUMMER - Träningsbyxor - cool grå vit svart Träningskläder

Solid TRUC CUFF - Tygbyxor - insignia Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Nike Performance DRY CREW - Sweatshirt - dark grå heather svart svart Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Superdry ACTIVE GRAPHIC TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Superdry GYM TECH CUT CREW - Sweatshirt - grön Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Nike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - svart svart svart Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Nike Performance DRY SKIRT - Sportkjol - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder, rekryteringsprocess

Superdry Långärmad tröja - svart Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Superdry MIT STREIFEN - Huvtröja med dragkedja - mottled dark blå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Nike Performance DRY TEE SMALL BLOCK - T-shirt - bas - guava ice Herrkläder

Ämnen: Nike Performance EVERYDAY CUSH 3 PACK - Träningssockor - svart vit Herrkläder, kompetensförsörjning

Superdry Piké - grön Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Nike Performance GYM BEST - Tights - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Nike Performance ICON CLASH ELASTIKA GRAPHIC TANK - Funktionströja - ember glow svart Bra att bära bekvämt Träningskläder, Nike Performance KYRIE DRY ELITE SHORT - Träningsshorts - light orewood brun svart vit Herrkläder

Superdry TROPHY - T-shirt med print - mottled dark blå Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Nike Performance RUN TRAIL LOGO TEE - T-shirt med print - svart Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Superdry WASHBASKET SKJORTE - Skjorta - guld Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Nike Performance TECH PACK TANK - Linne - light cream pale ivory svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
The North Face GLACIER - Fleecetröja - svart Herrkläder

The North Face T-shirt med print - bomber blå Träningskläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Topman SKINNY FIT SUIT TROUSERS - Kostymbyxor - grå Herrkläder

Urban Classics BLANK HOODY - Luvtröja - charcoal Herrkläder

Vaude kvinnor SKOMER - T-shirt med print - crystal blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Wolf & Whistle KNOT FRONT VEST - Linne - lilac Bra att bära bekvämt Träningskläder

Se alla