Jan Vanderstorm GUNNAR Jeans straight leg - grön Herrkläder - xdefjm4475-Herrkläder

Jan Vanderstorm GUNNAR Jeans straight leg - grön Herrkläder - xdefjm4475-Herrkläder

Jan Vanderstorm GUNNAR - Jeans straight leg - grön Herrkläder
Puma Träningsbyxor - night sky Herrkläder
rödefined Rebel MIGUEL TEE - T-shirt med print - solar power Herrkläder
Reebok SUPREMIUM LONG SLEEVE - Funktionströja - urbvio Bra att bära bekvämt Träningskläder

Röhnisch COMBAT - Tights - navy Bra att bära bekvämt Träningskläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Marshall Artist SIREN HOOD - Luvtröja - svart Herrkläder
S.Oliver Kofta - midnight Herrkläder

S.Oliver SLIM FIT 1 2 ARM - Skjorta - classic navy Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Massimo Dutti MIT KONTRASTKRAGEN - T-shirt med print - vit Herrkläder, Massimo Dutti MIT STRUKTURMUSTER - Tygbyxor - beige Herrkläder, Massimo Dutti Piké - light blå Herrkläder

Scotch & Soda GARMENT DYED CREWNECK TEE WITH CHESTPOCKET - T-shirt - bas - amalfi grön Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Matinique TRITON - Stickad tröja - estate blå Herrkläder, HR, Mennace MUSCLE TEE - T-shirt - bas - vit Herrkläder

Selected Homme PELLE - Kostymskjorta - grå Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Minimum LUKA - T-shirt - bas - vit Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Selected Homme Skjorta - dark grå structure Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Selected Homme SLHTHEPERFECT STRIPE O-NECK TEE - T-shirt med print - rain forest Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Mustang Långärmad tröja - light grå melange Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Mustang TEE - T-shirt med print - dress blås Herrkläder, rekryteringsprocess

Selected Homme Tygbyxor - beige Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Sixth June UTILITY VEST - Väst - svart Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

New Balance ACCELERATE HOODIE - Luvtröja - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: New Balance RALLY SHORT - Träningsshorts - svart Träningskläder, kompetensförsörjning

Stance ICON 3 PACK - Strumpor - svart Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

New Look SPORTY BLOCK - Piké - vit Herrkläder

Ämnen: Nike Performance ACE SHORT - Träningsshorts - light carbon Träningskläder, Nike Performance BREATHE RUN - T-shirt med print - luminous grön svart Träningskläder

Superdry LABEL CALI - Träningsbyxor - hammer grå grindle Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Nike Performance DRY ACADEMY DRIL - Funktionströja - vit cool grå svart Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Superdry MIT DURCHGEHENDER STICKEREI - Sweatshirt - grå Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Nike Performance DRY DRESS - Sportklänning - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Superdry ORIGINALS - Huvtröja med dragkedja - röd Herrkläder

Superdry Skjorta - tiger camo khaki Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Superdry TROPHY - Luvtröja - dark navy blå Herrkläder

Superdry WHISTLER GEO - T-shirt med print - cobalt blå Herrkläder

The North Face Hardshelljacka - blå Träningskläder

The North Face WOODCUT DOME TEE - T-shirt med print - vit svart Herrkläder

Se alla