Jack & Jones Långärmad tröja - vit pepper Herrkläder PREMIUM xdefjm4309-Herrkläder

Jack & Jones Långärmad tröja - vit pepper Herrkläder PREMIUM xdefjm4309-Herrkläder

Jack & Jones PREMIUM Långärmad tröja - vit pepper Herrkläder
PULL&BEAR MIT RISSEN - Jeans straight leg - light blå Herrkläder
PULL&BEAR Stickad tröja - beige Herrkläder
Puma 6 PACK - Träningssockor - svart Träningskläder

Puma FEEL IT - Tights - ponderosa pine Bra att bära bekvämt Träningskläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Lotto ATHLETICA TEE - T-shirt med print - nectar gul Bra att bära bekvämt Träningskläder
Puma LIGA - Träningsshorts - vit svart Herrkläder

Puma SPORT 6 PACK - Träningssockor - vit Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Luhta MARITTA - Outdoorjacka - naturweiss Bra att bära bekvämt Träningskläder, Lyle & Scott BRETON STRIPE - T-shirt med print - vit navy Herrkläder, Lyle & Scott CONTRAST POCKET - T-shirt med print - navy cornflower blå Herrkläder

Reebok SCIENCE HAND MUSCLE - Funktionströja - minmis Bra att bära bekvämt Träningskläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Lyle & Scott LOGO - Sweatshirt - dark sage Herrkläder, HR, Lyle & Scott Piké - true svart Herrkläder

Röhnisch MIKO - Tights - combat grön Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lyle & Scott TIPPED - Piké - vit Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

S.Oliver KURZARM - T-shirt med print - cherry Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Salewa SOLIDLOGO TEE - T-shirt med print - poseidon melange Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Mango ALEX - Jeans slim fit - blå Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Mango BOLOGNA - Tygbyxor - royal blå Herrkläder, rekryteringsprocess

Samsøe & Samsøe TASH - T-shirt - bas - mallard grön Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Seidensticker SLIM FIT - Kostymskjorta - svart Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Mango PARröd - Skjorta - pastel gul Herrkläder

Ämnen: Mango TENV - Stickad tröja - brun Herrkläder, kompetensförsörjning

Selected Homme SHDONENEW MARK SLIM FIT - Skjorta - skyway Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Marc O'Polo SHORT SLEEVE - Piké - buttercup Herrkläder

Ämnen: Marc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt med print - light grå Herrkläder, Massimo Dutti MIT ELLBOGENSCHONERN - Stickad tröja - dark blå Herrkläder

Selected Homme T-shirt - bas - svart Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Mennace ESSENTIAL SIG HOODY - Luvtröja - navy Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

SIKSILK STANDARD - Shorts - röd Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Mizuno PRINTED TANK - Linne - brilliant blå Bra att bära bekvämt Träningskläder
Springfield Skjorta - blå Herrkläder

Superdry CLASSIC SUPERSTATE - Piké - neonorange Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Superdry LA ATHLETICS - Huvtröja med dragkedja - teaberry rosa Herrkläder

Superdry MIT EINSATZ - Luvtröja - dark navy blå eagle blå Herrkläder

Superdry PHOTOGRAPHIC VOLLEY - Surfshorts - blå Herrkläder

Superdry SUNSCORCHED - Shorts - beige Herrkläder

Se alla