Jack & Jones JJELOGO PLUS ESSENTIALS - T-shirt med navy blazer Herrkläder print - xdefjm4142-Herrkläder

Jack & Jones JJELOGO PLUS ESSENTIALS - T-shirt med navy blazer Herrkläder print - xdefjm4142-Herrkläder

Jack & Jones JJELOGO PLUS ESSENTIALS - T-shirt med print - navy blazer Herrkläder
Polo Ralph Lauren BLEND EMBRO 6 PACK - Strumpor - svart Herrkläder
PrAna MANTRA JOGGER - Tygbyxor - coal Bra att bära bekvämt Träningskläder
Produkt RUNDHALSAUSSCHNITT - Sweatshirt - navy blazer Herrkläder

PULL&BEAR BERMUDA MIT TASCHEN - Shorts - svart Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

KIOMI Långärmad tröja - mottled olive Herrkläder
PULL&BEAR KAPUZENJACKE - Kofta - dark grå Herrkläder

PULL&BEAR MIT MAOKRAGEN - Skjorta - grå Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Knowledge Cotton Apparel BASIC - Huvtröja med dragkedja - dark blå Herrkläder, Knowledge Cotton Apparel ROUND LOGO PRINT - T-shirt med print - decadent chokolade Herrkläder, Kronstadt CARLO - Stickad tröja - charcoal mel Herrkläder

Puma 6 PACK - Ankelsockor - svart Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Lacoste CROCODIL - Piké - svart Herrkläder, HR, Lacoste NORMAL FIT PH4012-00 - Piké - blå royal Herrkläder

Puma FINAL CASUALS - Funktionströja - svart Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lacoste Sport Funktionströja - pitch Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Puma LIGA SIDELINE - Funktionströja - röd vit Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Puma Träningsbyxor - night sky Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Lacoste Sport TENNIS BLOCK - T-shirt med print - röd vit navy blå Träningskläder, kompetensbaserad rekrytering, Lacoste Surfshorts - captain vit-creek Herrkläder, rekryteringsprocess

Reebok BIG LOGO - Träningsbyxor - dark blå Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Regatta LEERA - Regnjacka - rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Lee Sweatshirt - blå Herrkläder

Ämnen: LERROS SMART LOGO - T-shirt - bas - vintage blå Herrkläder, kompetensförsörjning

Russell Athletic Sweatshirt - svart Träningskläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Lindbergh Piké - röd Herrkläder

Ämnen: Lotto ATHLETICA BERMUDA - Träningsshorts - all svart Bra att bära bekvämt Träningskläder, LTB RODEN - Jeans bootcut - julius wash Herrkläder

Samsøe & Samsøe KRONOS - T-shirt med print - bel air blå Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lyle & Scott Piké - claret jug Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Scotch & Soda Stickad tröja - night Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Mads Nørgaard MIDI THOR - T-shirt med print - navy vit Herrkläder
Selected Homme SELECTED HOMME - Träningsbyxor - moonlit ocean Herrkläder

Selected Homme SLHNEWACIDS CREW NECK - Stickad tröja - navy peony Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Selected Homme THEPERFECT STRIPE SLIM FIT - T-shirt med print - pepper grön Herrkläder

SIKSILK STRETCH - Skjorta - vit Herrkläder

Stance BOYD 4 - Strumpor - vitröd Herrkläder

Superdry CORE CARGO LITE - Shorts - battleship navy Herrkläder

Se alla