J.LINDEBERG M TOUR TECH REG - Piké - vit Träningskläder TX xdefjm3975-Träningskläder

J.LINDEBERG M TOUR TECH REG - Piké - vit Träningskläder TX xdefjm3975-Träningskläder

J.LINDEBERG M TOUR TECH REG TX - Piké - vit Träningskläder
Petrol Industries Huvtröja med dragkedja - light grå Herrkläder
Petrol Industries T-shirt med print - light grå melee Herrkläder
Pier One Huvtröja med dragkedja - mottled grå Herrkläder

Pier One Piké - blå Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Joma BRAMA - Långärmad tröja - svart Herrkläder
Pier One Träningsshorts - mottled light grå Träningskläder

PLUS EIGHTEEN Sweatshirt - röd Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Joma NOBEL - Träningsshorts - svart Träningskläder, JOOP Jeans ALEX - T-shirt - bas - vit Herrkläder, JOOP Jeans BEEKE - Piké - blå Herrkläder

Produkt PKTVIY BASIC - Träningsbyxor - dark grå Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Jordan 23 ALPHA DRY PANT - Träningsbyxor - svart gym röd Herrkläder, HR, Jordan ALPHA THERMA HOODIE - Luvtröja - svart vit Herrkläder

PULL&BEAR BERMUDAS - Shorts - blå Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Jordan ICON TEE - T-shirt med print - mystic grön hyper rosa Träningskläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

PULL&BEAR Långärmad tröja - dark blå Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

PULL&BEAR MIT RISSEN - Jeans straight leg - light blå Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Jordan POOLSIDE TANK - Linne - cyber Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Jordan Träningsshorts - svart gym röd Herrkläder, rekryteringsprocess

PULL&BEAR Sweatshirt - grön Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Puma BMW MOTORSPORT - Piké - team blå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Kappa SERTUM - Sweatshirt - vit Herrkläder

Ämnen: Kappa T-shirt med print - vit Herrkläder, kompetensförsörjning

Puma ICONIC SLIM TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Key Largo THOMAS ROUND NECK - Stickad tröja - navy Herrkläder

Ämnen: KIOMI Kort kappa rock - beige Herrkläder, KIOMI T-shirt - bas - vit Herrkläder

rödefined Rebel DEXTER - T-shirt med print - rosin Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lacoste LIVE Linne - mascarpone Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Reebok Tights - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lacoste Sport KURZARM - Piké - vit svart inkwell Herrkläder
Russell Athletic HOPSIN LARGE LOGO HOODY - Luvtröja - dry grass Träningskläder

S.Oliver Piké - surf blå Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Samsøe & Samsøe KRONOS - T-shirt - bas - blå iris melange Herrkläder

Scotch & Soda T-shirt - bas - svart Herrkläder

Selected Homme SHDBASIC - Långärmad tröja - bright vit Herrkläder

Selected Homme SLHSLIM-ARVAL PANTS - Tygbyxor - navy blazer Herrkläder

Se alla