GAP STRETCH SOLID - Shorts - tapestry navy Herrkläder LIVED xdefjm3642-Herrkläder

GAP STRETCH SOLID - Shorts - tapestry navy Herrkläder LIVED xdefjm3642-Herrkläder

GAP STRETCH SOLID LIVED - Shorts - tapestry navy Herrkläder
Nike Performance SUPERSET - T-shirt med print - svart vit Herrkläder
Nike Performance T-shirt - bas - obsidian heather Herrkläder
Nike Sportswear CLUB HOODIE - Luvtröja - dark blå Herrkläder

Nike Sportswear Shorts - svart wolf grå vit Herrkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Jack & Jones JJICALI JJSWIM TAPE - Surfshorts - navy blazer Herrkläder
Nike Sportswear Tunn jacka - svart Herrkläder

ODLO MEN STAND UP COLLAR FULL ZIP PERFORMANCE - T-shirt med print - wispering blå Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones JJJEHUGO TEE CREW NECK - T-shirt - bas - vit Herrkläder, Jack & Jones JORBASH - Stickad tröja - cloud dancer Herrkläder, Jack & Jones JORCOLOURBLOCKS HOOD - Luvtröja - surf the web Herrkläder

Only & Sons ONSSCOTT - Piké - svart Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones JORLION TEE CREW NECK - T-shirt med print - tap skor Herrkläder, HR, Jack & Jones JORNEW LEE SLIM FIT - Skjorta - cashmere blå Herrkläder

ONLY Play ONPZALLA CIRCULAR HIGH WAIST - Tights - cabaret Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Jack & Jones JORTUCO HOOD - Luvtröja - total eclipse melange Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Patagonia MAHNYA PANTS - Träningsbyxor - feather grå Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Petrol Industries Huvtröja med dragkedja - light grå Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones Luvtröja - royal blå Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Jack & Jones Piké - mood indigo Herrkläder, rekryteringsprocess

Piazza Italia Jeansshorts - scuro Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Pier One Kostymskjorta - svart Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Jack & Jones PREMIUM JPRMINIMAL TEE CREW NECK SLIM FIT - T-shirt med print - vit Herrkläder

Ämnen: Jack & Jones PREMIUM Långärmad tröja - dark grå melange Herrkläder, kompetensförsörjning

Pier One Stickad tröja - bordeaux Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Jack & Jones PREMIUM Skjorta - flint stone Herrkläder

Ämnen: Jack & Jones PREMIUM Sweatshirt - cloud dancer Herrkläder, Jack & Jones PREMIUM T-shirt med print - dark-blå denim Herrkläder

Polo Ralph Lauren T-shirt - bas - grå Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Jack & Jones SMILEY - T-shirt med print - svart Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Produkt Shorts - dusty olive Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Jack & Jones T-shirt med print - aqua sky Herrkläder
PULL&BEAR IM RETROLOOK - Skjorta - bordeaux Herrkläder

PULL&BEAR MIT KAPUZE UND SLOGAN - Sweatshirt - svart Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

PULL&BEAR Shorts - orange Herrkläder

Puma AMPLIFIED CROPPED TEE - T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Puma GRAPHIC TRICOT SUIT - Träningsset - peacoat Träningskläder

Puma SHORTS - Träningsshorts - orange Bra att bära bekvämt Träningskläder

Se alla