Farah BREWER SLIM - Skjorta - stone wash Herrkläder FIT xdefjm3486-Herrkläder

Farah BREWER SLIM - Skjorta - stone wash Herrkläder FIT xdefjm3486-Herrkläder

Farah BREWER SLIM FIT - Skjorta - stone wash Herrkläder
Nike Performance DRY DRESS - Sportklänning - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Nike Performance DRY TAPEröd PANT - Träningsbyxor - svart Träningskläder
Nike Performance ESSENTIAL HOODED - Löparjacka - svart Träningskläder

Nike Performance ICON CLASH Färg BLOCK GRAPHIC - Tights - wheat svart ember glow vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

J.LINDEBERG YOKO - Vindjacka - vit Träningskläder
Nike Performance PARIS ST. GERMAIN - Klubbkläder - svart vit Träningskläder

Nike Performance TAILWIND - T-shirt med print - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones COTOKYO BASELAYER - Funktionströja - svart Herrkläder, Jack & Jones EHOLMEN - Sweatshirt - olive night Herrkläder, Jack & Jones HOCHWERTIGES - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Nike Sportswear FESTIVAL - Shorts - vit Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones JCOBEST JACKET - Vinterjacka - rosin Herrkläder, HR, Jack & Jones JCOFABRIC TEE CREW NECK - Långärmad tröja - persimmon orange Herrkläder

Nike Sportswear TEE CAMO - T-shirt med print - svart team orange Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Jack & Jones JCOMICK - T-shirt med print - maritime blå Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Obey Clothing GEOMETRIC FLOWER - T-shirt med print - svart Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

OLYMP No. Six SUPER SLIM FIT - Skjorta - svart Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones JCOUPSCALE TEE CREW NECK - T-shirt med print - maritime blå Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Jack & Jones JJBASIC - Långärmad tröja - light grå Herrkläder, rekryteringsprocess

Only & Sons ONSLEIF TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Only & Sons Tunn jacka - grön Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Jack & Jones JJEJEANS TEE CREW NECK - T-shirt med print - vit Herrkläder

Ämnen: Jack & Jones JJEPOCKET TEE O-NECK ESSENTIALS - T-shirt - bas - vit Herrkläder, kompetensförsörjning

Patagonia LOGO ORGANIC - T-shirt med print - classic navy Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Jack & Jones JJIANAKIN JJCARGO - Shorts - svart Herrkläder

Ämnen: Jack & Jones JJIRICK - Jeansshorts - olive night Herrkläder, Jack & Jones JORCHE CREW NECK - Stickad tröja - port royale Herrkläder

Peuterey MEDINILLA - Piké - olive Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Jack & Jones JORSLICESKULL TEE CREW NECK - T-shirt med print - cloud dancer Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Pier One Kostymskjorta - weiss Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Jack & Jones Luvtröja - dark gul Herrkläder
Pier One Stickad tröja - mottleg grå Herrkläder

PLUS EIGHTEEN Sweatshirt - turquoise Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Produkt Jeansshorts - svart Herrkläder

PS Paul Smith REG FIT ZEBRA - T-shirt - bas - indigo Herrkläder

PULL&BEAR JOIN LIFE - T-shirt - bas - svart Herrkläder

PULL&BEAR MIT RISSEN - Jeans slim fit - blå Herrkläder

Se alla