Falke SWING 2 Strumpor - grå Herrkläder - PACK xdefjm3475-Herrkläder

Falke SWING 2 Strumpor - grå Herrkläder - PACK xdefjm3475-Herrkläder

Falke SWING 2 PACK - Strumpor - grå Herrkläder
Nike Performance DRY CLASSIC - Träningsshorts - svart anthracite vit Herrkläder
Nike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - vit svart Träningskläder
Nike Performance DRY TEE KYRIE - T-shirt med print - svart vit Herrkläder

Nike Performance GRAPHIC HOODIE TRAINING - Luvtröja - ember glow svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

J.LINDEBERG TOUR TECH SLIM - Funktionströja - racing röd Herrkläder
Nike Performance NBA Giannis Antetokounmpo MILWAUKEE BUCKS M NK DRY TEE ES N&N - Klubbkläder - svart Herrkläder

Nike Performance SHORT - Träningsshorts - vit svart Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones BASIC CREW NECK - Stickad tröja - svart Herrkläder, Jack & Jones BENJAMIN - T-shirt - bas - dark grå Herrkläder, Jack & Jones COSCALES TEE LS CREW NECK - Långärmad tröja - sky captain Herrkläder

Nike Sportswear CLUB FULL ZIP HOODIE FRENCH TERRY - Huvtröja med dragkedja - svart vit Herrkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones Huvtröja med dragkedja - turquoise Herrkläder, HR, Jack & Jones JACK & JONES - Sweatshirt - evergrön Herrkläder

Nike Sportswear Shorts - orange peel Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Jack & Jones JCOFOAM TANK - Linne - maritime blå Träningskläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

NN07 CROWN - Shorts - olive Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

OLYMP Level Five BODY FIT - Kostymskjorta - kobalt Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones JCOSADI HOOD - Luvtröja - maritime blå cloud dancer Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Jack & Jones JCOTONY - Linne - vit Herrkläder, rekryteringsprocess

Only & Sons ONSCAM ENTRY - Shorts - dress blås Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Only & Sons Skjorta - cashmere blå Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Jack & Jones JJEDESERT - Bomberjacka - lila Herrkläder

Ämnen: Jack & Jones JJEJEANS HOOD ESSENTIALS - Luvtröja - svart reg fit Herrkläder, kompetensförsörjning

Original Penguin T-shirt - bas - dark sapphire Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Jack & Jones JJI CALI SWIM - Surfshorts - castlerock Herrkläder

Ämnen: Jack & Jones JJIANAKIN JJCARGO - Shorts - svart Herrkläder, Jack & Jones JJIRICK - Jeansshorts - orange Herrkläder

Petrol Industries Sweatshirt - blå smoke Herrkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Jack & Jones JORMORTY - T-shirt med print - svart Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Pier One Jeans slim fit - moon washed Herrkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Jack & Jones Kostymskjorta - svart Herrkläder
Pier One Shorts - mottled teal Herrkläder

PLUS EIGHTEEN Luvtröja - dark blå Herrkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Polo Ralph Lauren TRAVELER - Surfshorts - vit Herrkläder

Produkt Skjorta - svart denim Herrkläder

PULL&BEAR Jeans Skinny Fit - dark blå Herrkläder

PULL&BEAR MIT LÄNGSSTREIFEN - T-shirt med print - bordeaux Herrkläder

Se alla