DESIGN Broderad teaklänning knappar Curve med xdbqqn3142-Damkläder

DESIGN Broderad teaklänning knappar Curve med xdbqqn3142-Damkläder

DESIGN Curve Broderad teaklänning med knappar
Amuse Society Benita Randig bikiniögrönl i bralette-modell
Anna Field Klänning med blommönstrad kjol - Röd - Dam
Anna Field A-linjekjol - poinsetta Vackra billiga damkläder

Anna Field Curvy Jeans bootcut - dark blå rinse wash Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN vit overStorlek sweatshirt
Anna Field Kofta - blå grå Vackra billiga damkläder

Anna Field Maxiklänning - grön brun Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN   Tall   Kakifärgad kabelstickad kofta i tunt material, EDITION Broderad midiklänning med pärlor och peplumfåll, EDITION Jumpsuit i satin med capeärm

Anna Field Vardagsklänning - gul vit Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Home Badrock Greta - Grå - Dam, HR, MADE IN KENYA Unisex T-shirt med flamingomönster

Armani Exchange Vita badshorts med färgblock och logga i sidan

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Men Bomberjacka med ståkrage - Blå - Herr

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Ashley Graham Trosa High Cut Pantie - Svart - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

B.young BXHILDA DRESS Klänningar

Läs mer

Ämnen: Men Jeans, slim fit med stretch - Blå - Herr, kompetensbaserad rekrytering, Men Långkalsong - Blå - Herr, rekryteringsprocess

B.young O NECK BLOUSE - blås - blå flower combi 2 Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Banana Republic LS PARKER TENCEL SOLID Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Men Skjorta Checked - Blå - Herr

Ämnen: Men Skjorta Oxford - Gul - Herr, kompetensförsörjning

Bardot PARIS DRESS - Cocktailklänning - ivory Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Men Tröja med våffelmönster - Grön - Herr

Ämnen: Men T-shirt med knappar - Grön - Herr, Plus collection Balconette-bh Caroline - Svart - Dam

BECKSÖNDERGAARD Sylvia Bandeau Bikini Badkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Plus collection Bygel-bh Hilma - Svart - Dam

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Benetton BOATNECK - Stickad tröja - orange Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Plus collection Jacka Sidra - Svart - Dam
Benetton V NECK TIGHT FIT - T-shirt - bas - blå Vackra billiga damkläder

Bershka Grå t-shirt i muscle fit med tryck på bröstet

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Bershka Skjorta med heltäckande bergsmönster

Bershka Cargobyxor - grå Vackra billiga damkläder

Bershka Långärmad tröja - blå denim Vackra billiga damkläder

Bershka MIT REISSVERSCHLUSS - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

Se alla