Collection Jultröja rosa - Dam Cindy - xdbqqn309-Damkläder

Collection Jultröja rosa - Dam Cindy - xdbqqn309-Damkläder

Collection Jultröja Cindy - rosa - Dam
DESIGN Petite Fodralklänning i minilängd med mönster
DESIGN Petite Solklänning i minilängd med knappar och knytning i axeln
DESIGN Playsuit med omlott och puffärmar

DESIGN Plus Marinblårutiga ankellånga finbyxor i skinny-modell med biljettficka

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Collection Tunika Tamara - Svart - Dam
DESIGN Plusstorlek Palmmönstrade badshorts i kort längd

DESIGN Prickig crop top med fyrkantig ringning och knytning på ärmarna

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Collection Volangkjol Ramona - Svart - Dam, DESIGN Plusstorlek Finskjorta i smal passform, DESIGN 12.5 Indigoblå jeans i smal passform med stora revor

DESIGN Recycled Mixa och matcha Bikiniögrönl i trekantsmodell och elastisk kant

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN 2-pack t-shirt i ekologisk bomull med rund halsringning SPARA FLERPACK, HR, DESIGN 3-pack långärmad t-shirt med rund halsringning Spara med flerpack

DESIGN Ribbstickad midiklänning med v-ringning

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN 5-pack sportiga strumpor med tonade ränder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

DESIGN Röd t-shirt med stretch rund halsringning och kontrasterande kanter i muscle fit

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

DESIGN rosa overshirt med murarkrage

Läs mer

Ämnen: DESIGN Ärmlös midiklänning med spetsliv, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Ärmlös t-shirt med avslappnad passform vid ärmöppning och kontrasterande sömmar, rekryteringsprocess

DESIGN Sandfärgade finbyxor i bomull med extra smal passform

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

DESIGN Småblommig minikjol med mesh

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Avslappnad t-shirt med kamel

Ämnen: DESIGN Avslappnade mjukisbyxor med hög midja i ekologisk bomull, kompetensförsörjning

DESIGN stentvättade arbetarbyxor i kanvas

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN bandeau jumpsuit med vida ben

Ämnen: DESIGN Batikfärgad t-shirt i kraftigt tyg med overStorlek-passform och halvpolokrage, DESIGN Beige ribbstickad t-shirt med dragkedja i halsen

DESIGN Svart kort t-shirt i ekologisk bomull med rund halsringning och uppvikt ärm

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Blå overStorlekd longline ärmlös t-shirt

Ämnen: Rekrytering, soft skills

DESIGN Svart suspensoar i tangamodell

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Blå skinny jeans med dragkedja i bensluten del av set
DESIGN Svarta finbyxor med vida ben

DESIGN Sweatshirt med tryckt text

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

DESIGN Tall Marinblå t-shirt med rund halsringning i ekologiskt material

DESIGN Tall Svart skjorta i extra longline med farfarskrage

DESIGN Trunks i mikrofiber med cowboykattmotiv

DESIGN T-shirt med rund halsringning och kontrasterande långa raglanärmar

Se alla