DESIGN kortärmad huvtröja overStorlek-modell Vit i xdbqqn2975-Herrkläder

DESIGN kortärmad huvtröja overStorlek-modell Vit i xdbqqn2975-Herrkläder

DESIGN Vit kortärmad huvtröja i overStorlek-modell
Adidas Tennis T19 TRK JKT M Ögrönlar
After Eden BOOST - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - svart Vackra billiga damkläder
Áhkká Skalbyxa Dygne M Shell Pnt - Blå - Herr

Akasa Exklusiv Zebramönstrad playsuit

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Tall Grå ribbad polotröja
American Vintage BIPCAT - T-shirt - bas - topaze Vackra billiga damkläder

American Vintage WOXILEN ROUND NECK CROPPED JUMPER - Stickad tröja - light blå Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Tall Jumpsuit med smock och volangärm, DESIGN Tall Korta badshorts i rosa flamingomönster, DESIGN Tall Leopardmönstrad midiklänning i linnetyg med halterneck knappar och spänne

Anna Field A-linjekjol - maritime blå Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Tall midiklänning med cape baktill och ojämn fåll, HR, DESIGN Tall Minimalistisk jumpsuit med fickor och knappdetalj i sidan

Anna Field Curvy Jerseyklänning - blå gul Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Tall Pikétröja med heltäckande paisleymönster och platt krage

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Anna Field Kort kappa rock - beige Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Anna Field Morgonrock - rosa Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: DESIGN Tall Ritson Ljusa vintagetvättade mom jeans med dubbelt ok, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Tall Senapsfärgad oxfordskjorta med extra smal passform och button down-krage, rekryteringsprocess

Anna Field Stickad klänning - röd Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Arena ONE PIECE TWIST BACK SWIMSUIT - Baddräkt - rosa Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Tall Svart t-shirt med rund halsringning och uppvikta ärmar

Ämnen: DESIGN Tall T-shirt i muscle fit-modell med blommiga paneler, kompetensförsörjning

Arnie Says Cairo Ecru Kjolar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Tall Wedding Vit stretchskjorta med smal passform och fiskbensmönster

Ämnen: DESIGN Tall Wedding Vit satinskjorta med extra smal passform, DESIGN x GLAAD Plus T-shirt med avslappnad passform och broderi

B.young BYTRISHA DRESS Klänningar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Made In Kenya Maxiklänning med flera bårder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Banana Republic HIGH RISE WIDE LEG CROP LINEN STRIPE Byxor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Men Cardigan med dragkedja - Svart - Herr
Banana Republic TIPPED - Piké - light blå Vackra billiga damkläder

Baum und Pferdgarten SAIDAH Kjolar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

BECKSÖNDERGAARD Sergio Sarong Badkläder

Benetton BRALETTE - Topp - svart iris Vackra billiga damkläder

Bergans Cecilie Jkt Ytterkläder

Bershka Gula badshorts med kaktusar

Se alla