DESIGN Tall T-shirt halsringning och kontrasterande kantband rund med xdbqqn2809-Herrkläder

DESIGN Tall T-shirt halsringning och kontrasterande kantband rund med xdbqqn2809-Herrkläder

DESIGN Tall T-shirt med rund halsringning och kontrasterande kantband
Adidas Performance TEAM 19 - T-shirt med print - power röd vit Vackra billiga damkläder
Adidas Sport Performance Huvtröja Essentials Linear Fleece Hoodie - Grå - Dam
Adidas Sport Performance Sport-bh CMMTTD X - Vit - Dam

Adidas Sport Performance Träningslinne Id - Vit - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Petite Miniklänning i satin med hornliknande spänne
Adidas Sport Performance Tränings-t-shirt Freelift Tech Climacool Fitted - Blå - Herr

Adidas Tennis PARIS GRAPHIC TEE M Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Petite Playsuit med volang, DESIGN Petite Prickig midikjol med motveck, DESIGN Petite Ridley Blå skinny jeans med hög midja

Áhkká Parkas Tjievres W Parka - Röd - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Petite Svart ärmlös crop top med hög krage, HR, DESIGN Petite Vid miniklänning med halterneck och spräcklig ring

Akasa Strandset med safarimönster endast hos

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Plus Barockmönstrad pikétröja i avslappnad modell

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

American Vintage DORABIRD LONG SLEEVE - blås - carbone Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Amuse Society Benita Randig bikiniögrönl i bralette-modell

Läs mer

Ämnen: DESIGN Plus rosa t-shirt med färgblock, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Plus Svart t-shirt med rund halsringning och uppvikta ärmar, rekryteringsprocess

Anna Field 120 DENIER - Strumpbyxor - grå Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Anna Field blås - dark lila Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Svarta lätta mjukisbyxor i skinny

Ämnen: DESIGN Tall Aztec-mönstrad festivalskjorta i regular fit som dras över huvudet, kompetensförsörjning

Anna Field Fodralklänning - gul light grön Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Tall Ekologisk t-shirt med stretch och rund halsringning i muscle fit 2-pack Spara med flerpack

Ämnen: DESIGN Tall Grå långärmad t-shirt i muscle fit-modell med polokrage och stretch, DESIGN Tall Harry Potter T-shirt med avslappnad passform

Anna Field Pyjamasbyxor - off vit Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Tall Miniklänning i satin med scarfdetalj

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Another Reason Prickig smockad miniklänning

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Tall Premium Plisserad maxiklänning med spetsinfällning
Armani Exchange T-shirt med print - optic vit Vackra billiga damkläder

Asics LITE SHOW TIGHT Tights & shorts

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

B.young BYrosaNA DRESS 4 Klänningar

Banana Republic I GRAPHIC TEE BANANA PRINT CREW Ögrönlar

Bandia Mammakläder Over The Bump Skinny jeans med avtagbart magband

BDG Urban Outfitters CONTRAST STITCH TEE - T-shirt - bas - candy rosa Vackra billiga damkläder

Se alla