DESIGN Svart t-shirt i ekologiskt material med extra smal och regnbågsfärgade kantband passform stretch xdbqqn2642-Herrkläder

DESIGN Svart t-shirt i ekologiskt material med extra smal och regnbågsfärgade kantband passform stretch xdbqqn2642-Herrkläder

DESIGN Svart t-shirt i ekologiskt material med extra smal passform stretch och regnbågsfärgade kantband
Adidas Originals orange vävda träningsbyxor med3 ränder
Adidas Originals BASEBALL JERSEY Ögrönlar
Adidas Originals Klänning Trefoil Dress - Blå - Dam

Adidas Originals Sweatshirt Trefoil Crew - Svart - Herr

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Curve Miniklänning med cape-ärmar och ringdetalj
Adidas Originals T-shirt Camo Tee - Vit - Herr

Adidas Performance RUN - Funktionströja - svart Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Curve Playsuit med knappar framtill och snörning, DESIGN Curve Prickig plisserad exklusiv midiklänning med kaninband, DESIGN Curve Ridley Grå skinny jeans med hög midja

Adidas Sport Performance Sport-bh 2.0 Halter Logo - Svart - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Curve Svart maxiklänning i strandmodell med djup urringning och volangprydda axelband, HR, DESIGN Curve Utility-joggers med skärp

Adidas Sport Performance Träningslinne Own The Run Tank Top - Grå - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Ljusgrå tröja i bomull

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Adidas Sport Performance T-shirt Id - Svart - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Adidas Tennis T19 TRK JKT M Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: DESIGN Maternity Midiklänning med smala axelband, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Maternity Plisserad smockklänning, rekryteringsprocess

Áhkká Dunjacka Nuorjjo M - Svart - Herr

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Áhkká Skjortklänning Trekking R - Blå - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Omlottkjol i maximodell med ryschad sida

Ämnen: DESIGN Petite Blommönstrad minikjol med midjeband med dekorativ söm, kompetensförsörjning

Alpha Industries NASA Reflective T Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Petite Kort bardotklänning med en axel och vikt detalj

Ämnen: DESIGN Petite Mellanblå jeanskjol med hög midja, DESIGN Petite Packbar regnjacka

Ann Summers Roséguldfärgad bikiniögrönl i bustier-modell med spets

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Petite Ultimate Röd t-shirt med rund halsringning

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Anna Field A-linjekjol - zephyr Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Plus Grön t-shirt med uppvikt ärm i overStorlek- och longline-modell
Anna Field Fodralklänning - svart brun Vackra billiga damkläder

Anna Field MAMA Jerseyklänning - zephyr Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Anna Field Pyjamas - röd Vackra billiga damkläder

Another-Label PECK DRESS - Skjortklänning - racing röd Vackra billiga damkläder

Armani Exchange WOMAN WOVEN DRESS Klänningar

Asics SEAMLESS SS TEXTURE Ögrönlar

Se alla