DESIGN småblommig omlottkjol i midimodell xdbqqn2475-Damkläder

DESIGN småblommig omlottkjol i midimodell xdbqqn2475-Damkläder

DESIGN småblommig omlottkjol i midimodell
8848 Altitude Trekkingbyxor Hera W Pant - Grön - Dam
Abecita Bikini-bh Alanya - Svart - Dam
Accessorize prickig bikiniögrönl i bandeau-modell med uddkant

Adidas ASK SPR ST 3S Shorts

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN vit t-shirt i avslappnad modell medd 3 4-ärm och båtringning
Adidas CLUB JERSEY Ögrönlar

Adidas Originals Flame Strike Svarta träningsbyxor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Vit viskosskjorta i muscle fit, DESIGN Vita helmönstrade skinny jeans, DESIGN Vita träningsstrumpor med djurmönstrade ränder i 3-pack flerpack spara

Adidas Originals Klänning Fashion League Tank Dress - Vit - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN  Batikfärgad mesh-t-shirt i overStorlek-modell med halvlång ärm, HR, DESIGN  T-shirt i 2-pack rödrandig enfärgad vit SPARA

Adidas Originals Sweatshirtshorts AOP Shorts - Blå - Herr

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN - Gul baddräkt med djup urringning

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Adidas OTR TANK W Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Adidas Performance TEAM 19 - T-shirt med print - power röd vit Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: DESIGN - Petite Grönprickig minikjol med knappar framtill, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN - Premium - Stickad sweatshirt med droppade ärmar, rekryteringsprocess

Adidas Sport Performance Linne Id Muscle - Svart - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Adidas Sport Performance Sweatshirt W E Lin Sweat - Svart - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN 12.5oz Ljustvättade blåa jeans med slitningar

Ämnen: DESIGN Curve Blommig solklänning med bardotringning, kompetensförsörjning

Adidas Sport Performance Träningstopp CropTop 2.0 AI - Svart - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Curve Leggings med abstrakt mönster

Ämnen: DESIGN Curve Miniklänning i bandage-modell med hög krage och dragkedja, DESIGN Curve OverStorlekd t-shirtklänning

Aéryne Yvette dress Klänningar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Curve Tropiskt palmmönstrade peg-byxor med knytning i midjan

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Áhkká Skalbyxor Zip Shell Jierre W 3L - rosa - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Maternity Broderad trapeze-klänning i midimodell med tunna axelband
Alpha Industries Kerosane Short Shorts

American Vintage LORKFORD - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Ann Summers Bali Svart bikiniögrönl med 3-kupa

Anna Field Baddräkt - svart Vackra billiga damkläder

Anna Field Fodralklänning - orange grön Vackra billiga damkläder

Anna Field Maxikjol - olive night Vackra billiga damkläder

Se alla