DESIGN Regnkappa på över huvudet som dras xdbqqn2309-Damkläder

DESIGN Regnkappa på över huvudet som dras xdbqqn2309-Damkläder

DESIGN Regnkappa som dras på över huvudet
Sport Skidbyxa Lana Ski Pant - Svart - Dam
vit Ginghamrutig smockklänning med låg midja
 DESIGN Plus Svart jeanskjorta i stretch med smal passform

2NDDAY 2ND Raffe Ocean Kjolar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Tropiskt djurmönstrad midikjol med knappar i omlottstil
4th & Reckless HAYES - Linne - orange Vackra billiga damkläder

8848 Altitude Pikétröja Dart Pique - Blå - Herr

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN T-shirt i muscle fit city-tryck på brstet, DESIGN T-shirt i overStorlek-modell med Forget -broderi del av set, DESIGN t-shirt i overStorlek-modell med heltäckande blom- och trollsländemönster

Accessorize Mörkblå broderad bandeau-baddräkt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN T-shirt med extra smal passform och heltäckande geometriskt mönster, HR, DESIGN T-shirt med romerska siffror

Adidas ASK SPR TIG ST5 Shorts

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Ultimate Svart bomberjacka i jersey

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Adidas DRST X BH ar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Adidas Originals orange vävda träningsbyxor med3 ränder

Läs mer

Ämnen: DESIGN Vida byxor med hög midja och 70-talsficka, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Vinröd pikétröja i räfflad jersey, rekryteringsprocess

Adidas Originals COEEZE - T-shirt med print - active röd Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Adidas Originals REGULAR TP CUF Sweatpants

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Vit bikiniögrönl i mesh med kort ärm

Ämnen: DESIGN Vit kort bikiniögrönl med broderi och repdetalj, kompetensförsörjning

Adidas Originals Träningsjacka SST Track Jacket - Svart - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Vit ribbad tröja i muscle fit

Ämnen: DESIGN Vit sweatshirt i tunt material med hög krage, DESIGN Vit t-shirt med rund halsringning och kontrasterande raglanärmar

Adidas Sport Performance Bikini Essence Core 3 Stripes Swim - Svart - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN  Miniklänning i linnetyg med omlott och knytning

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Adidas Sport Performance Sport-bh Don't Rest X - Svart - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN - Linnen klänning med bälte
Adidas Sport Performance Träningstights Believe This High Rise Tights - Svart - Dam

Adidas Tennis CLUB SKIRT Kjolar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Aéryne Lou dress Klänningar

Áhkká Skaljacka i 2-lagerskonstruktion med huva - Röd - Dam

Alpha Industries MA 1 TT NASA Reversible II Ytterkläder

American Vintage SONOMA TANK - Linne - mediterrane Vackra billiga damkläder

Se alla