DESIGN Plisserad dragsko i midjan midiklänning med xdbqqn2142-Damkläder

DESIGN Plisserad dragsko i midjan midiklänning med xdbqqn2142-Damkläder

DESIGN Plisserad midiklänning med dragsko i midjan
Plus collection Capribyxor Lizzie - Grön - Dam
Plus collection Klänning - Svart - Dam
Plus collection Leggings Ida Capri - Blå - Dam

Plus collection Spetsklänning - Gul - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Svarta finbyxor med vida ben
Plus collection Topp Rain - lila - Dam

Sport Längdbyxa Aimee Wind Pnt - Svart - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Svarta pyjamasshorts med logotypprytt midjeband, DESIGN svarta slouchy träningsbyxor i denim med resårmuddar, DESIGN Svarta gråmelerad mjukisbyxor i 2-pack SPARA

  Plisserad maxiklänning med bar axel och drapering bak

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Sweatshirt med tryck baktill, HR, DESIGN Tall batikfärgad t-shirt med avslappnad passform och drakmönster baktill

2NDDAY 2ND Steph Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Tall Fleece med dragkedja

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

7 for all mankind Jeans Skinny Fit - bair clean rinse Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

8848 Altitude Trekkingbyxor Hera W Pant - Grön - Dam

Läs mer

Ämnen: DESIGN Tall Maxiklänning i tyll med en bar axel, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Tall Mixa och matcha Culotte-byxor med knytmidja, rekryteringsprocess

Abecita Bikinitrosa med vikbar kant - Blå - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Active by Zizzi AFRANCISCO - T-shirt med print - flame melange Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Tall Svart ekologisk t-shirt med lång ärm och rund halsringning

Ämnen: DESIGN Tall T-shirt i overStorlek-modell och ekologisk bomull med bröd retrorand, kompetensförsörjning

Adidas by Stella McCartney PK CROP BH ar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Tea-playsuit i jersey med fransdetalj

Ämnen: DESIGN triangelformad bikiniögrönl med papperskänsla och volangdetalj i blandat tegelmönster, DESIGN T-shirt i ekologisk bomull med muscle fit-passform rand på ärmen och tryck på bröstet

Adidas Originals adiFärg california t-shirt i vitt cw1203

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN T-shirt med Nirvana ansiktstryck

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Adidas Originals Linne Trefoil Tank Top - Svart - Herr

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Utsvängd kostym i smal passform med kontrasterande kanter
Adidas Originals Träningsbyxor PT3 Track Pants - Blå - Herr

Adidas Performance COOL TANK GRAPH - Funktionströja - svart Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Adidas Sport Performance Badshorts Lineage - Svart - Herr

Adidas Sport Performance Sport-bh Halter 2.0 Logo - rosa - Dam

Adidas Sport Performance Träningstights Must Haves 3-stripes Tights - Svart - Dam

Adidas Tennis MATCH CODE SHORT 9 M Shorts

Se alla