DESIGN overStorlek t-shirt ärm i longline-modell Neongul utan xdbqqn1975-Herrkläder

DESIGN overStorlek t-shirt ärm i longline-modell Neongul utan xdbqqn1975-Herrkläder

DESIGN Neongul overStorlek t-shirt utan ärm i longline-modell
Men Bomberjacka - Svart - Herr
Men Kavaj - Svart - Herr
Men Shorts med dragsko - Blå - Herr

Men Tröja med ribbad krage - Röd - Herr

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Sportiga strumpor med symboler eller broderat märke i 5-pack Spara
Plus collection Bikini-bh Tahala - Blå - Dam

Plus collection Bygel-bh Wrestle Back Britta - Svart - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Stickad midiklänning med skärp och slits, DESIGN Stickad t-shirt i zebramönster del av set, DESIGN Strandklänning i bodycon-modell och maxilängd med hålbroderad spets

Plus collection Leggings i caprilängd - Svart - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Superskinny jeans i mörk tvätt, HR, DESIGN Svart extra kort sweatshirt

Plus collection Spetstopp - Natur - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Svart slouchy overStorlek-sweatshirt i tunt material

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Plus collection Trikåklänning Paris - Blå - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Sport Skidbyxa Lana Ski Pant - Svart - Dam

Läs mer

Ämnen: DESIGN Svart kort t-shirt i mesh med lång ärm och avslappnad passform, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Svart linne i mesh, rekryteringsprocess

vit långärmad t-shirt med avslappnad passform och halvpolokrage

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

2NDDAY 2ND Alicia Byxor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Svart stickad bomberjacka

Ämnen: DESIGN Svart tröja i merinoull med v-ringning, kompetensförsörjning

2XU X VENT Run Jacket W Ytterkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Svarta djurmönstrade skinny jeans

Ämnen: DESIGN Svarta finbyxor i 100 % ull med vida ben, DESIGN Svarta och lila korta badshorts 2-pack flerpack spara

Abecita Alanya Maxibrief Badkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Tall Avsmalnande byxor med hög midja

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Accessorize Svart texturerad bikiniögrönl i bandeau-modell med knytning framtill

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Tall Jumpsuit med smala axelband peg-ben och dubbla lager
Adidas by Stella McCartney FITSENSE TIGHT Leggings & tights

Adidas Originals AdiFärg Beckenbauer Svarta smala joggingbyxor CW1269

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Adidas Originals ADIBREAK PANT - Träningsbyxor - ash grön Vackra billiga damkläder

Adidas Originals Maxiklänning i trikå - Svart - Dam

Adidas Originals Träningsjacka BB Track Jacket - Svart - Dam

Adidas Performance Linne - midgråheather Vackra billiga damkläder

Se alla