DESIGN Mellanblå slim jeans med i 12 5 oz denim stretch xdbqqn1809-Herrkläder

DESIGN Mellanblå slim jeans med i 12 5 oz denim stretch xdbqqn1809-Herrkläder

DESIGN Mellanblå slim jeans med stretch i 12 5 oz denim
DESIGN Tall Panelsydd poplinskjorta med stretch smal passform och randdetalj
DESIGN Tall rosa skjorta med normal passform och blommigt mönster
DESIGN Tall Svart t-shirt i muscle fit-mmodell med halvpolokrage och stretch

DESIGN Tall Vitt linne i ekologiskt material

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Ridley Svarta skinny jeans med hög midja och revor på knäna
EDITION Bröllopsklänning i bandeau- och fishtailmodell med överlager i satin

Men Ärmlös t-shirt - Grå - Herr

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Röd baddräkt med dubbla axelremmar i storlek E-H för dig med fylligare byst, DESIGN Röd pikétröja i jersey, DESIGN Röd t-shirt med rund halsringning och upprullade ärmar

Men Shorts Jeff - Blå - Herr

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN rosa avslappnad t-shirt i ekologisk bomull med ficka, HR, DESIGN rosa formell arbetsskjorta i stretch med smal passform

Men Tröja, strukturstickad - Blå - Herr

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN rosa overStorlek-t-shirt i velour med halvlång ärm

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Plus collection Bikinitrosa Saga - Svart - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Plus collection Capribyxor Lizzie - Grön - Dam

Läs mer

Ämnen: DESIGN Rutig midiklänning med bar axel, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Rutiga sommarbyxor med smal passform, rekryteringsprocess

Plus collection Klänning i trikå - Grön - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Plus collection Maxitrosa Helen - Svart - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Skjorta med ansiktstryck

Ämnen: DESIGN Småblommig maxiklänning med smock i midjan, kompetensförsörjning

Plus collection Topp Lilou - Natur - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Solklänning i midilängd med ormskinnsmönster och knut framtill

Ämnen: DESIGN Sportiga strumpor med broderier i 3-pack Spara, DESIGN Stickad baddräkt med skärp och sicksackmönster i olika färger

vit Blockfärgad omlottklänning i satin

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Svart avslappnad skjorta i PVC

Ämnen: Rekrytering, soft skills

2nd Day Kappa rock - pineneedle Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Svart djurmönstrad ärmlös t-shirt med extremt lågt skuret ärmhål och avslappnad passform
2XU PowerRecovery Comp Tights M Tights & shorts

8848 Altitude Funktions-t-shirt Tim Tee - Svart - Herr

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Abecita Alanya Bygel BH Unique Badkläder

Accessorize Vit virkad maxiklänning till stranden med snörning i sidorna

Adidas by Stella McCartney P ESS SHORT Shorts

Adidas Originals Coeeze Svarta mjukisbyxor i sweat-material

Se alla