DESIGN lila huvtröja i overStorlek-modell xdbqqn1642-Herrkläder

DESIGN lila huvtröja i overStorlek-modell xdbqqn1642-Herrkläder

DESIGN lila huvtröja i overStorlek-modell
DESIGN Plus Avslappnad stretchskjorta med blålila rutmönster
DESIGN Plus Svart avslappnad t-shirt med rund halsringning
DESIGN svarta badshorts i midilängd

DESIGN Tall Ekologisk t-shirt med rund halsringning i 2-pack Spara flerpack

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Plus T-shirt med grönikala regnbågsränder
DESIGN Tall Kräppad jumpsuit för stranden med lågt skuren rygg och knytband med tofsar

DESIGN Tall Mörkblå stentvättade flare jeans med väldigt låg midja

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Plusstorlek Ljusgrön oxfordskjorta med button down-krage och smal passform, DESIGN Plusstorlek OverStorlekd t-shirt med spåtryck baktill, DESIGN Plusstorlek Strukturerad skjorta i overStorlek-modell med regnbågsmönstrad kragkant

DESIGN Tall Svart skjorta med regular fit i krinklad viskos

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Premium Benvita jeans med vida ben, HR, DESIGN premium strandkimono av makramé med metalldetaljer

DESIGN Tall  Plisserad midikjol med volym och knappar framtill

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Prickig solklänning i bomull och midilängd

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

EDITION Jumpsuit med vida ben paljetter och smala axelband

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Men Bomberjacka - Svart - Herr

Läs mer

Ämnen: DESIGN Randig maxiklänning i lager med smala axelband, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Randig solklänning i midilängd med hängslen och ficka, rekryteringsprocess

Men Mönstrad skjorta - Blå - Herr

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Men Skjorta Popover - Vit - Herr

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Recycled Neonorange baddräkt med extremt hög benskärning och knytband

Ämnen: DESIGN Regatta Randiga kostymbyxor med vida ben, kompetensförsörjning

PETITE Regnkappa med teddyfoder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Ribbstickad kjol med kantband del av set

Ämnen: DESIGN Ridley Svarta ytbehandlade jeans med hög midja och knädetalj i bikerstil, DESIGN Röd djupt urringad baddräkt i fodralmodell med vävd detalj

Plus collection Kjol India Frill - Svart - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN rosa ekologisk t-shirt i overStorlek-modell med kontrastficka

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Plus collection Leggings Tanner Shiny - lila - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN rosa t-shirt i overStorlek- och longline-modell med MA1-ficka
Plus collection Topp Imani - lila - Dam

Plus collection Tunika Sari - Röd - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

vit Beigefärgade cargobyxor i kraftig twill

2nd One Fey 442 Wrap Kjolar

2XU URBAN S S Logo Crew Tee M Ögrönlar

8848 Altitude Mössa Active Beanie - Blå - Dam

Se alla