Collection blås Gul - Dam Iris - xdbqqn142-Damkläder

Collection blås Gul - Dam Iris - xdbqqn142-Damkläder

Collection blås Iris - Gul - Dam
DESIGN Mixa och matcha Culotte-byxor med knytband i midjan
DESIGN Mönstrade byxor med vida ben
DESIGN Naturvit t-shirt i muscle fit med stretch och ränder på ärmarna

DESIGN Omlottkjol i linne

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Collection Topp Cornelia - Grå - Dam
DESIGN Ormskinnsmönstrad t-shirt med raglanärm

DESIGN petite bikerjacka i mockaimitation

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Collection Topp Esmeralda - Svart - Dam, Collection Topp Gabriella, off shoulder - rosa - Dam, Collection Topp Haily - Svart - Dam

DESIGN Playsuit med fyrkantig halsringning och knappar fram

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Collection Topp Katie - Röd - Dam, HR, Collection Topp My - rosa - Dam

DESIGN Plus Oxfordskjorta med normal passform stretch och banddetalj

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Collection Topp Tekla - lila - Dam

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

DESIGN Plusstorlek Svart kort sweatshirt i overStorlek-modell med halv dragkedja

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

DESIGN Prickig skjorta i regular fit med blommor i viskos

Läs mer

Ämnen: Collection Tröja Alma - rosa - Dam, kompetensbaserad rekrytering, Collection Tröja Bodil - Gul - Dam, rekryteringsprocess

DESIGN Randig strandklänning i jersey med pompoms

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

DESIGN Regnjacka med rutigt borstat foder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Collection Tröja Ines - Blå - Dam

Ämnen: Collection Tröja Tracey - Blå - Dam, kompetensförsörjning

DESIGN Rivington Svarta jeggings i denim med hög midja

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Collection Tunika Gry - Svart - Dam

Ämnen: Collection Tunika Talia - Blå - Dam, Collection Velourtröja Darlene - Blå - Dam

DESIGN Rutig jeansskjorta med extra smal passform

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN 3-pack collegefärgade suspensoarer med midjeband med logga flerpack spara

Ämnen: Rekrytering, soft skills

DESIGN Skjorta med smal passform och murarkrage

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Abstrakt blommönstrad festivalskjorta i regular fit och vintagestil del av set
DESIGN Sportiga strumpor med symboler eller broderat märke i 5-pack Spara

DESIGN Superskinny jeans i mörktvätt

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

DESIGN Svart kort huvtröja med resårfåll

DESIGN Svart sweatshirt i muscle fit med MA1-ficka

DESIGN Svarta korta trunks

DESIGN Tall Beige avslappnad t-shirt med rund halsringning

Se alla